Ariana Grande beszólt Millie Bobby Brownak és Jacob Sartoriusnak?
2018. május 28. 09:04
|
|
BeccaBeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.14. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 240326 offline
|
Mondjuk en milliet nem ertem... Ha jol tudom a csávó megcsalta, akkor mit keres meg mellette?? Tudhatja hogy amúgy sem maradnak együtt örökre mégcsak gyerekek, előttük az egész elet, es milliószor lesznek még szerelmesek, nem értem őket.... De mindegy is az ő dolguk...
2018. május 28. 10:44
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Ugyan ezt érzem én is. 18 vagyok, és soha nem volt barátom.
A generációm úgy van elcseszve, ahogy csak lehetséges. :'(
2018. május 28. 12:46
Felesleges Arianát védeni, ez egyértelműen beszólás volt
Hogy jogos e vagy sem.. Úgy is fel lehet fogni, hogy Ariana féltékeny és gyerekes. De igazat is lehet neki adni. Eléggé gáz, hogy a mai 14 éves lányok már több f*szt fogtak mint kilincset. Igen, lehetne példálózni a régi időkkel.. De nem jogos, lehet régen már 16 évesen szültek, de akkor általában volt valakinek 1 vagy 2 udvarlója, választott, összeházasodtak és családot alapítottak. Most meg... A fiúk csak trófeaként tekintenek egy lányra, a lányok meg 20 pasit is "felfalnak" egy hónap alatt csak hogy ő is menő legyen... Szánalmaaaas.
Hogy jogos e vagy sem.. Úgy is fel lehet fogni, hogy Ariana féltékeny és gyerekes. De igazat is lehet neki adni. Eléggé gáz, hogy a mai 14 éves lányok már több f*szt fogtak mint kilincset. Igen, lehetne példálózni a régi időkkel.. De nem jogos, lehet régen már 16 évesen szültek, de akkor általában volt valakinek 1 vagy 2 udvarlója, választott, összeházasodtak és családot alapítottak. Most meg... A fiúk csak trófeaként tekintenek egy lányra, a lányok meg 20 pasit is "felfalnak" egy hónap alatt csak hogy ő is menő legyen... Szánalmaaaas.
2018. május 28. 16:29
|
|
arianator1993új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.26. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 266416 offline
|
EGY
2018. május 28. 16:49
|
|
DarkHipstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.26. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 235012 offline
|
A szerelem csodálatos dolog és nem szabad életkorhoz kötni, viszont ilyen korai szakaszban még nem tanácsos ilyen nagy dobra verni. És ne mondja nekem senki, hogy ennyi idősen ő nem vágyott egy általa szépnek talált személy figyelmére, szeretetére, mert nem vagyok hajlandó elhinni.
Ariana szimplán véleményt formált, azt csak ő tudja, mi az indíték.
Ariana szimplán véleményt formált, azt csak ő tudja, mi az indíték.
2018. május 28. 17:31
|
|
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline
|
najó lol
amúgy annyira imádom az embereket, még viccelni sem lehet senkivel mert már rögtön pattognak. ha ők kitesznek egy képet, akkor mindenki azt ír alá, amit akar. ha sértésnek veszik kitörlik a kommentet és tiltják az illetőt. ennyi.
amúgy annyira imádom az embereket, még viccelni sem lehet senkivel mert már rögtön pattognak. ha ők kitesznek egy képet, akkor mindenki azt ír alá, amit akar. ha sértésnek veszik kitörlik a kommentet és tiltják az illetőt. ennyi.
2018. május 28. 17:57
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Anno a sulimban volt egy lány 14 évesen már terhes volt én hülye meg a továbbtanulásra koncentráltam ,nem kéne el sietni ezt a pasit minél előbb mert az menő meg cuki figyeljen magára a jövőére karrierjére ráér még a nagy szerelmet kergetni vagy tényleg az lesz amit AliceLiza írt hogy 14 évesek már több f.. fognak mint kilincset esetleg még a 18 szülinapja előtt már babázhat is. Gyerek színésznek számítható most még istenítik de ez hamar elmúlhat ha elszúrja
2018. május 28. 19:34
|
|
DorothyKayúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 207198 offline
|
hát ez alatt a 4 év alatt el is fogyasztott jó sok pasit. Kicsit furcsa nekem az ő írásából látni,hogy próbál oktatni. A zeneipar egyik legnagyobb cafkája
(senki se vegye sértésnek, akár mennyire is szeretitek, az tény,hogy egy percig nem volt még szingli)
2018. május 28. 20:49
Én úgy vettem észre, hogy azt a képet Ariana még lájkolta is. Ez messze nem beszólás.
2018. május 28. 21:07
|
|
chimchimbtsforeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.02. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 268517 offline
|
Hát ebben mekkora igazsága van...
2018. május 28. 21:48
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Diala, teljesen egyetértek! Nem bírom felfogni, miért akarnak olyannyira hamar felnőni a gyerekek. Azt hiszik a felnőttkor csupa rózsaszínű felhő? Nevetséges! Ez a kiscsaj is úgy viselkedik, mint aki már leglább 30 pedig ezzel még bőven ráér. De meglesz ennek is a következménye.
2018. május 29. 18:51
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
én sem gondoltam volna hogy ez egy beszólás akar lenni, de tényleg törölte azóta millie a képet
2018. május 29. 22:43
|
|
moonlightgrande |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.07. Hozzászólás: 933 Csatolások: 59 Azonosító: 265915 offline
|
Nagyon adom amit oda írt:D
Amúgy mitől lenne beszólás?
Amúgy mitől lenne beszólás?
2018. május 30. 19:19
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
hát ez kellemetlen.
lol
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: