Az énekesnő befejezte volna a Tell Me You Love Me érát? Elmondása szerint új lemezzel készül.
A teljes cikkhez kattints ide!
Máris új albummal készül Demi Lovato
2018. május 26. 11:36
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Hát ez eléggé meglepett, örültem volna még vagy kettő kislemeznek, mondjuk a Cry Baby-nek vagy a Daddy Issues-nak.
Nem tudom, hogy értette ezt a kijelentést, de ha ezzel tényleg arra célozott volna, hogy új albummal készül, hát én már alig várom! Nekem soha nem tud csalódást okozni.
Nem tudom, hogy értette ezt a kijelentést, de ha ezzel tényleg arra célozott volna, hogy új albummal készül, hát én már alig várom! Nekem soha nem tud csalódást okozni.
2018. május 26. 12:20
|
|
oncer_cspanka3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.23. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 253399 offline
|
Nagyon meglepett de valahogy éreztem hogy gyorsan jönni fog az új album. Bármit is csinal imdni fogom ez mindig igy van
2018. május 26. 12:24
|
|
choiseoyeon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 650 Csatolások: 1 Azonosító: 262279 offline
|
Wow
Ez most meglepett, egyébként szeretem a dalait, úgyhogy jöhet bármi
Ez most meglepett, egyébként szeretem a dalait, úgyhogy jöhet bármi
2018. május 27. 20:19
|
|
Vickie95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.24. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 269917 offline
|
A Daddy issues-ból szerintem még kellett volna klip , na meg legalább egy lyric video a YOu don't do It for me anymore-ból . Na meg a Concentrate című dalból . Az is valami fantasztikus . Mindegy , örülök mindennek ami vele kapcsolatos .
2018. június 03. 09:37
Még addig párszor meggondolja magát és 2023-ra meg is jelenik.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: