Az énekesnő haját visszafestették eredeti, mogyoróbarna hajszínére a platinaszőke után.
A teljes cikkhez kattints ide!
Visszatért barna fürtjeihez Ariana Grande
2018. május 25. 12:03
Tetszett a platina szőke,de a barna haj sokkal jobban áll neki!
2018. május 25. 12:09
|
|
choiseoyeon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 650 Csatolások: 1 Azonosító: 262279 offline
|
Nekem a hamvas szőke a kedvencem, az nagyon jól áll neki. De a barna se rossz
2018. május 25. 14:28
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Jajj, annyira hiányoltam én is az ikonikus és gyönyörű barna haját! Annyira szép(:
2018. május 25. 15:52
|
|
zsofivokcsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.04. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 269576 offline
|
De érdekes cikk...
2018. május 26. 22:56
Én vagyok az egyetlen aki kicsit meghalt legbelül amikor meglátta hogy újra barna a haja?
Nekem nagyon tetszett a szürke/szőke *-*
Nekem nagyon tetszett a szürke/szőke *-*
2018. május 28. 14:59
|
TMYLMúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.23. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 269915 offline
|
Végre. Ne is csinaljon tobb ilyen hulyeseget .A NTLTC-hoz illett a szurke haja ,barna hajjal el se tudom kepzelni a videot viszont tonkreteszi a teljesen hajat. Az a sok szokites meg festes. Ugy tudom Victorius-ban is tonkre ment a haja a sok festestol. A szoke/szurke hajat pedig megrosszabb karban tartani. Ki fog neki hullani nagyon hamar igy. Barnan az ikonikus haja fuggetlen, hogy eddig az osszes hajszine jol allt neki
2018. május 29. 11:27
|
|
MontereyGirl13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.28. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 255951 offline
|
Így sokkal szebb.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: