Úgy tűnik rengeteg jó ötlete van még a MARVEL stúdiónak! Már nem kell sokáig várni.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Marvel az első muszlim szuperhős karakterét tervezi?
2018. május 24. 14:27
|
|
choiseoyeon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 650 Csatolások: 1 Azonosító: 262279 offline
|
2018. május 24. 16:31
|
|
peaceselena13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 234229 offline
|
Szerintem még felesleges lenne behozni. Majd ha Carol eléggé kiteljesedett, amikor már lesz akkora hős, mint Amerika Kapitány, hiszen Kamalát ő inspirálta.
Több értelme lenne inkább behozni a Young Avengers-t. A kicsit pókemberes megjelenésükkel (tapasztalat, hasonlók) sokkal inkább passzolnának a Marvel jelenlegi helyzetéhez.
Nem kedvencem Kamala, de olvasom a sorozatait, és azok nem rosszak. Én csak azt remélem, hogyha tényleg lesz belőle film, akkor nem az kapja a főhangsúlyt, hogy muzulmán.
Több értelme lenne inkább behozni a Young Avengers-t. A kicsit pókemberes megjelenésükkel (tapasztalat, hasonlók) sokkal inkább passzolnának a Marvel jelenlegi helyzetéhez.
Nem kedvencem Kamala, de olvasom a sorozatait, és azok nem rosszak. Én csak azt remélem, hogyha tényleg lesz belőle film, akkor nem az kapja a főhangsúlyt, hogy muzulmán.
2018. május 24. 16:38
|
TMYLMúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.23. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 269915 offline
|
Túl sok lesz már ezekből a filmekből. Lassan meghal vagy feledésbe merul az összes "eredeti" karakter helyüket meg átveszik a silány kivitelezésű egy tortenetes karakterek.
2018. május 24. 19:00
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Szerintem egyértelmű, hogy a Marvel tudja mit csinál, és biztos vagyok benne, hogy a következő 10 éve is felépült már az Univerzumnak a színfalak mögött. Időben ki fog derülni minden. Én most arra vagyok kíváncsi milyen lesz Larson Marvel Kapitányként. Eddig sikerült a színészválasztást is remekl megoldaniuk, remélem pont nem ezzel a filmmel nyúlnak mellé. Nem tudom ezt a csajt jelenleg ebben a szerepben elképzelni!!!
2018. május 25. 10:10
|
|
Azimvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 218672 offline
|
Miért is kell belekeverni a vallást egy szuperhősös sztoriba?? Mondom úgy, hogy még egyetlen szuperhősös filmet sem láttam és nem is érdekel. Mégis jogosan vonom a szemöldökömet. Hogy férhet össze a kettő? Hogy lehet valaki vallásos (azaz az egyetlen abszolútumnak Istent tekintő) és szuperhős (azaz maga az abszolútum)? Alapvető filozófiai és teológiai kérdésekre nem ad magyarázatot ez a logikai bukfenc. De mindegy.....
1 felhasználónak tetszik:
LeerdammerGirl
2018. május 27. 18:57
@Azim: Könnyen meg lehet magyarázni. Olyan küldöttnek tekinti magát, mint mondjuk a megváltók, a nézőpontjából az istene ruházta fel őt a csodás képességekkel, hogy megvédelmezze azokat, akik helyzetük miatt nem tudnak magukra vigyázni. Még csak nagyon gondolkozni se kellett rajta.
2018. május 27. 19:06
Ez a Marvel Univerzum átalakítás érdekes dolog. Sokan kikerültek a jóból és most újakkal újítanak!
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből. Addig is nézem a híreket, meg az ilyen jó cikkeket!
Tehát hajrá Marvel!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.