Úgy tűnik rengeteg jó ötlete van még a MARVEL stúdiónak! Már nem kell sokáig várni.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Marvel az első muszlim szuperhős karakterét tervezi?
2018. május 24. 14:27
|
|
choiseoyeon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 650 Csatolások: 1 Azonosító: 262279 offline
|
2018. május 24. 16:31
|
|
peaceselena13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 234229 offline
|
Szerintem még felesleges lenne behozni. Majd ha Carol eléggé kiteljesedett, amikor már lesz akkora hős, mint Amerika Kapitány, hiszen Kamalát ő inspirálta.
Több értelme lenne inkább behozni a Young Avengers-t. A kicsit pókemberes megjelenésükkel (tapasztalat, hasonlók) sokkal inkább passzolnának a Marvel jelenlegi helyzetéhez.
Nem kedvencem Kamala, de olvasom a sorozatait, és azok nem rosszak. Én csak azt remélem, hogyha tényleg lesz belőle film, akkor nem az kapja a főhangsúlyt, hogy muzulmán.
Több értelme lenne inkább behozni a Young Avengers-t. A kicsit pókemberes megjelenésükkel (tapasztalat, hasonlók) sokkal inkább passzolnának a Marvel jelenlegi helyzetéhez.
Nem kedvencem Kamala, de olvasom a sorozatait, és azok nem rosszak. Én csak azt remélem, hogyha tényleg lesz belőle film, akkor nem az kapja a főhangsúlyt, hogy muzulmán.
2018. május 24. 16:38
|
TMYLMúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.23. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 269915 offline
|
Túl sok lesz már ezekből a filmekből. Lassan meghal vagy feledésbe merul az összes "eredeti" karakter helyüket meg átveszik a silány kivitelezésű egy tortenetes karakterek.
2018. május 24. 19:00
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 online
|
Szerintem egyértelmű, hogy a Marvel tudja mit csinál, és biztos vagyok benne, hogy a következő 10 éve is felépült már az Univerzumnak a színfalak mögött. Időben ki fog derülni minden. Én most arra vagyok kíváncsi milyen lesz Larson Marvel Kapitányként. Eddig sikerült a színészválasztást is remekl megoldaniuk, remélem pont nem ezzel a filmmel nyúlnak mellé. Nem tudom ezt a csajt jelenleg ebben a szerepben elképzelni!!!
2018. május 25. 10:10
|
|
Azimvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 218672 offline
|
Miért is kell belekeverni a vallást egy szuperhősös sztoriba?? Mondom úgy, hogy még egyetlen szuperhősös filmet sem láttam és nem is érdekel. Mégis jogosan vonom a szemöldökömet. Hogy férhet össze a kettő? Hogy lehet valaki vallásos (azaz az egyetlen abszolútumnak Istent tekintő) és szuperhős (azaz maga az abszolútum)? Alapvető filozófiai és teológiai kérdésekre nem ad magyarázatot ez a logikai bukfenc. De mindegy.....
1 felhasználónak tetszik:
LeerdammerGirl
2018. május 27. 18:57
@Azim: Könnyen meg lehet magyarázni. Olyan küldöttnek tekinti magát, mint mondjuk a megváltók, a nézőpontjából az istene ruházta fel őt a csodás képességekkel, hogy megvédelmezze azokat, akik helyzetük miatt nem tudnak magukra vigyázni. Még csak nagyon gondolkozni se kellett rajta.
2018. május 27. 19:06
Ez a Marvel Univerzum átalakítás érdekes dolog. Sokan kikerültek a jóból és most újakkal újítanak!
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből. Addig is nézem a híreket, meg az ilyen jó cikkeket!
Tehát hajrá Marvel!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.