Starity

A Marvel az első muszlim szuperhős karakterét tervezi?

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. május 24. 14:27 #1
choiseoyeon
choiseoyeon
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 650
Csatolások: 1
Azonosító: 262279
Úgy tűnik rengeteg jó ötlete van még a MARVEL stúdiónak! Már nem kell sokáig várni.
A teljes cikkhez kattints ide!
2018. május 24. 16:31 #2
peaceselena13
peaceselena13
visszatérő vendég

Státusz“Second star to the right and straight on 'til morning.”
Hozzászólás: 123
Csatolások: 0
Azonosító: 234229
Szerintem még felesleges lenne behozni. Majd ha Carol eléggé kiteljesedett, amikor már lesz akkora hős, mint Amerika Kapitány, hiszen Kamalát ő inspirálta.
Több értelme lenne inkább behozni a Young Avengers-t. A kicsit pókemberes megjelenésükkel (tapasztalat, hasonlók) sokkal inkább passzolnának a Marvel jelenlegi helyzetéhez.
Nem kedvencem Kamala, de olvasom a sorozatait, és azok nem rosszak. Én csak azt remélem, hogyha tényleg lesz belőle film, akkor nem az kapja a főhangsúlyt, hogy muzulmán.
2018. május 24. 16:38 #3
TMYLM
TMYLM
új tag
Hozzászólás: 50
Azonosító: 269915
Túl sok lesz már ezekből a filmekből. Lassan meghal vagy feledésbe merul az összes "eredeti" karakter helyüket meg átveszik a silány kivitelezésű egy tortenetes karakterek.
2018. május 24. 19:00 #4
Hoxa18
Hoxa18
Hozzászólás: 904
Azonosító: 246729
Szerintem egyértelmű, hogy a Marvel tudja mit csinál, és biztos vagyok benne, hogy a következő 10 éve is felépült már az Univerzumnak a színfalak mögött. Időben ki fog derülni minden. Én most arra vagyok kíváncsi milyen lesz Larson Marvel Kapitányként. Eddig sikerült a színészválasztást is remekl megoldaniuk, remélem pont nem ezzel a filmmel nyúlnak mellé. Nem tudom ezt a csajt jelenleg ebben a szerepben elképzelni!!!
2018. május 25. 10:10 #5
Azim
Azim
visszatérő vendég
Hozzászólás: 222
Azonosító: 218672
Miért is kell belekeverni a vallást egy szuperhősös sztoriba?? Mondom úgy, hogy még egyetlen szuperhősös filmet sem láttam és nem is érdekel. Mégis jogosan vonom a szemöldökömet. Hogy férhet össze a kettő? Hogy lehet valaki vallásos (azaz az egyetlen abszolútumnak Istent tekintő) és szuperhős (azaz maga az abszolútum)? Alapvető filozófiai és teológiai kérdésekre nem ad magyarázatot ez a logikai bukfenc. De mindegy.....
1 felhasználónak tetszik: LeerdammerGirl
2018. május 27. 18:57 #6
- törölt felhasználó -    
@Azim: Könnyen meg lehet magyarázni. Olyan küldöttnek tekinti magát, mint mondjuk a megváltók, a nézőpontjából az istene ruházta fel őt a csodás képességekkel, hogy megvédelmezze azokat, akik helyzetük miatt nem tudnak magukra vigyázni. Még csak nagyon gondolkozni se kellett rajta.
2018. május 27. 19:06 #7
- törölt felhasználó -    
Ez a Marvel Univerzum átalakítás érdekes dolog. Sokan kikerültek a jóból és most újakkal újítanak! tongue.gif Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből. Addig is nézem a híreket, meg az ilyen jó cikkeket! smileeee.gif Tehát hajrá Marvel!
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok