Megérkezett végre a Fall In Line videoklipje, ami a mai társadalmat kritizálja.
A teljes cikkhez kattints ide!
A modern társadalmat kritizálja Xtina és Demi Lovato – klippremier!
2018. május 23. 21:30
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
IMÁDOMIMÁDOMIMÁDOMIMÁDOM
Fantasztikus lett jesus
A dal szövegéért alapból odáig meg vissza vagyok, de most már a klippjéért is mert tökéletesen visszaadja a dal mondanivalóját.
Na ki fogja hetekig ezt hallgatni és a klippjét nézni? *hands up*
Fantasztikus lett jesus
A dal szövegéért alapból odáig meg vissza vagyok, de most már a klippjéért is mert tökéletesen visszaadja a dal mondanivalóját.
Na ki fogja hetekig ezt hallgatni és a klippjét nézni? *hands up*
2018. május 23. 22:51
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Nem találok szavakat.. komolyan, nem tudom mi lenne erre a videoklippre a helyes megnevezés. Talán a csodálatos? Varázslatos? Tökéletes? IGAZI? Fogalmam sincsen. Egyszerűen csak örülök, hogy ismerhetem ezt a kettő csodálatos nőt, oh my gosh. A klip egyszerűen csak eszméletlen..
2018. május 24. 02:17
|
|
kíváncsi-fáncsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 180904 offline
|
Ez egy tök jó kis dal, végre annyi év után...
DE ez a dal jobb lenne Demi nélkül, mert
1. így kicsit sok a dalban az "ordítozás", legalább is számomra.
2.És azért Demi hangja köze sincs egy szinten Xtináéval (bár a videóban ez kevésbé hallatszik, mert ügyesen "rásegítettek"), de az élő előadásban azért jócskán kitűnt, hogy Demi hangja mennyivel bizonytalanabb, hamiskásabb, míg Xtináé sokkal erőteljesebb és tisztább!!!
DE ez a dal jobb lenne Demi nélkül, mert
1. így kicsit sok a dalban az "ordítozás", legalább is számomra.
2.És azért Demi hangja köze sincs egy szinten Xtináéval (bár a videóban ez kevésbé hallatszik, mert ügyesen "rásegítettek"), de az élő előadásban azért jócskán kitűnt, hogy Demi hangja mennyivel bizonytalanabb, hamiskásabb, míg Xtináé sokkal erőteljesebb és tisztább!!!
2018. május 24. 08:06
|
|
Vickie95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.24. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 269917 offline
|
Na , még új vagyok itt és nem kildte el a hosszú hozzászólásom . Tény , hogy nincs még azon a szinten Demi mint Xtina , de nagyon jó énekes . Ajánlom bizonyos koncert felvételek megtekintését ajánlom . És olyan dalok meghallgatását , amik nem feltétlenül a legnagyobb slágerei . Puszi .
2018. május 24. 09:31
A zene még mindig nem tetszik,de a klipnek bejön a története.
2018. május 24. 10:45
|
|
nonoraminoemiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.03. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 227019 offline
|
Én szívesen megnézném Christina és Kelly Clarkson duettjet egyszer. Kiváncsi lennék, hogy ők mit hozznának össze.
2018. május 24. 11:48
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
nem mondom, hogy rossz Demi, de en sosem kedveltem. nem a hangjaval van bajom, de nala sosem ereztem, hogy egyedi, eros vagy meghatarozo karaktere lenne, bar mostanaban nagyon probalkozik a vadockodassal. Christina viszont gyonyoru es a hangja...eszmeletlen. komoly mondanivaloja van egyebkent ennek a szamnak, eroteljes es szep is egyszerre, nekem elnyerte a tetszesemet.
2018. május 24. 12:32
|
|
choiseoyeon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 650 Csatolások: 1 Azonosító: 262279 offline
|
Hát, kicsit többre számítottam, de amúgy nem lett rossz!
2018. május 24. 16:49
|
TMYLMúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.23. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 269915 offline
|
Eros tulzas azt allitani,hogy messze van Christinatol
Egyik legtehetsegesebb enekesno csak sajnos eleg alulertekelt. Hatalmas hang , gyonyoru belso es kulso is.Ezt el lehet mondani Christinarol is hiszen neki is gyonyoru es hatalmas hangja van de eddigi karrierje soran kemeny 1 grammyt zsebelt be. Persze Taylor Swift 29 evesen, 10 eve a palyan mar 10-et csak valaki pls mondja meg mire?!
Sosem ertettem akik megerdemelnek miert nem kapnak tobb elismerest.
Egyik legtehetsegesebb enekesno csak sajnos eleg alulertekelt. Hatalmas hang , gyonyoru belso es kulso is.Ezt el lehet mondani Christinarol is hiszen neki is gyonyoru es hatalmas hangja van de eddigi karrierje soran kemeny 1 grammyt zsebelt be. Persze Taylor Swift 29 evesen, 10 eve a palyan mar 10-et csak valaki pls mondja meg mire?!
Sosem ertettem akik megerdemelnek miert nem kapnak tobb elismerest.
2018. május 24. 18:08
TMYLM, ha megkerdezel 20 embert abbol 16 azt se fogja tudni, h ki az a Xtina, nem, h erdekelne a zeneje, ezzel szemben 16, tudni fogja, h ki az a Taylor Swift, tőlem lehet, h jo zenét csinál a Xtina, de az ismertség és a popularitas ebben a szakmában fontosabb , mint a tehetség, másrészt Taylor rohadtul megérdemelten kapta meg mind a tiz gramyjet (ha valakit dicsersz, akk mer kell rögtön egy másikat le fikázni????)
2018. május 24. 19:03
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
IstenKiraly
Miért ne tudná 20 emberből 16, hogy ki az a Xtina mikor ő már 20 éve a zeneiparban van és olyan ikonnak számít, mint Britney Spears vagy Beyoncé.
Mellesleg Demi és Xtina kisujjában több tehetség van, mint Taylor egész testében, mégis szörnyen alulértékeltek és több Grammy-t is megérdemelnének. Taylor meg talán azért olyan felkapott és úgy zsebelt be annyi Grammy-t mert jól ért ahhoz, hogy az exeiről és bosszúból írjon jó slágereket. Btw ez nem lefikázás. Ez a dal, amit Xtina és Demi összehozott sokkal értékesebb (főleg a dalszöveg miatt) mint Taylor 10 slágere összevetve. Elég szomorú, hogy szerinted a popularitás fontosabb a szakmában, mint a tehetség. De kinek mi.
Miért ne tudná 20 emberből 16, hogy ki az a Xtina mikor ő már 20 éve a zeneiparban van és olyan ikonnak számít, mint Britney Spears vagy Beyoncé.
Mellesleg Demi és Xtina kisujjában több tehetség van, mint Taylor egész testében, mégis szörnyen alulértékeltek és több Grammy-t is megérdemelnének. Taylor meg talán azért olyan felkapott és úgy zsebelt be annyi Grammy-t mert jól ért ahhoz, hogy az exeiről és bosszúból írjon jó slágereket. Btw ez nem lefikázás. Ez a dal, amit Xtina és Demi összehozott sokkal értékesebb (főleg a dalszöveg miatt) mint Taylor 10 slágere összevetve. Elég szomorú, hogy szerinted a popularitás fontosabb a szakmában, mint a tehetség. De kinek mi.
2018. május 24. 19:04
|
journeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.01. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 267119 offline
|
Christinanak 5 grammyje van, a latinnal együtt 6, nem pedig 1
És annyira azért nem alulértékelt, a 2000-es évek idején igencsak népszerű és sikeres volt. Demi pedig igenis messze áll tőle mind énektechnikailag, mind előadóként. A BBMAn eléggé érződik a különbség, de én már az audionál is úgy gondolta hogy Christina jobb lenne csak magában. Nem bántani akarom Demit, de szerintem nem illik össze a hangjuk. Egyébként úgy érzem ez az album elég nagy előrelépés lesz az előzőekhez képest, bár a Stripped és a Back to Basics szitjét biztos nem fogja elérni, attól függetlenül elég izgatott vagyok, hiszen Christina torkában egy igazi gyémánt rejtőzik, ideje ismét megmutatni a világnak.
2018. május 24. 19:32
Juj gyerek ne már.... Hogyan került ide Taylor és Britney? Nekik ehhez mi közük van?
Először is tény, hogy ebben a dalban Xtina hangja jobban hallható, hiszen ez az Ő dala. Viszont kicsit tőbbet szerettem volna hallani Demi hangját is.
De azért valljuk be Xtina nem most kezdte. Nagyon rég óta van a pályán és rengetegen ismerik. Kevés embernek van olyan hangja, mint neki. Ezzel nem igen lehet versenyezni. Pl. Britney is miatta nem énekelhet a sajat hangját. Na de a lényeg, hogy ennek a dalnak nem a rivalizálásról kellene szólnia.
Először is tény, hogy ebben a dalban Xtina hangja jobban hallható, hiszen ez az Ő dala. Viszont kicsit tőbbet szerettem volna hallani Demi hangját is.
De azért valljuk be Xtina nem most kezdte. Nagyon rég óta van a pályán és rengetegen ismerik. Kevés embernek van olyan hangja, mint neki. Ezzel nem igen lehet versenyezni. Pl. Britney is miatta nem énekelhet a sajat hangját. Na de a lényeg, hogy ennek a dalnak nem a rivalizálásról kellene szólnia.
1 felhasználónak tetszik:
idone
2018. május 24. 19:43
Bátran kijelentem, hogy ez a legcsodálatosabb klip, amit az elmúlt években láttam.
Egyszerűen hihetetlen, hogy milyen jól átadják benne a dal üzenetét. Mindkettőjükre büszke vagyok!
2018. május 24. 20:04
Idézet
És azért Demi hangja köze sincs egy szinten Xtináéval (bár a videóban ez kevésbé hallatszik, mert ügyesen "rásegítettek"), de az élő előadásban azért jócskán kitűnt, hogy Demi hangja mennyivel bizonytalanabb, hamiskásabb, míg Xtináé sokkal erőteljesebb és tisztább!!!
Tény, hogy Demi nem volt a legjobb a Billboard-fellépésen, de ez leginkább amiatt van, mert nagyon ideges volt. Gyerekkora óta hallgatja Christina zenéit, mindig is felnézett rá. Még azt is bevallotta, hogy ő az az előadó, aki a legnayobb hatással van arra, ahogy énekel. És az, hogy annyi év után a példaképével együtt állhatott színpadra, hogy előadják a közös dalukat, elég nagy nyomást helyezett rá. Nemcsak amiatt, mert több millióan nézték őt élőben, hanem amiatt is, mert nem akart csalódást okozni Christinának.
1 felhasználónak tetszik:
Lisanne
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.