Starity

Mac Miller a múlté! Új férfi van Ariana Grande életében

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. május 29. 18:00 #21
Elody
Elody
Einzelgänger
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
igen, külső és kép alapján véleményt formálni természetes emberi viselkedés, jó, ha mindenről van egy benyomásunk véleményünk. de ennek a folytatását azonban mindenki lehagyta, magát az ellenpéldát. lehet, hogy neked valaki elsőre nem szimpi, sőt, még a személyisége sem, elvégre ismerheted is valamennyire az illetőt. de ha mondjuk közelebb kerültök hozzá lehet, hogy pont az ellenkezőre fog változni a véleményetek. kommunikáció és tapasztalatok, csak hogy néhány kulcsszót említsek. tartottam már az első benyomásról, sztereotípiákról és az előítéletekről előadást vizsgán, valóban külön fogalmak, de teljesen felesleges részletesen belemenni, mert felesleges. szóval igen, lehet előre ítélni, elítélni és személyes véleményt alkotni is, de az attól még tény, hogy nem 100%-ra helyes.

engem hidegen hagy, kivel kavar, a srác pl egy szomszédfiú típusnak néz ki, aztán meg lehet egy bulizós szociopata, sosem lehet tudni xd nekem például Mac soha nem volt szimpi, amikor együtt láttam őket, akkor is inkább továbbmentem rajta...más dolog az, amit egy énekes a kapcsolatáról/magánéletéről nyilatkozik és megint más, ami a valóság, csak ezt mi nem tudjuk. és nem is kell. személyes tér.

és miért ne foglalkozhatnának egyes emberek az exeikkel? sosem értettem ezt a fefogást, hogy ha látod a volt pasid/csajod miért mész át az utca másik oldalára, ha egyszer olyan közel álltatok egymáshoz. amikor lehet, hogy pont te rontottad el az adott kapcsolatot, csak magadnak sem ismered be. két ex viszonyát nagyban befolyásolja a szakítás oka, nem gondoljátok?
2018. június 02. 15:53 #22
H.Vivien
H.Vivien

StátuszLife isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 567
Csatolások: 0
Azonosító: 205328
Gyorsan túllépett mit ne mondjak biggrin.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok