Szóval, ha tíz dalcímet leírok és berakok tíz linket, akkor már újságírásnak számít?
Azért ez enyhén nevetséges.
Lista: legjobb és legrosszabb díva duettek az elmúlt 20 évben
2018. május 23. 18:07
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
2018. május 24. 21:52
Legalább leírnák hogy mitől rossz és mitől jó a dal.
2018. május 26. 23:21
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Okok?? A Beautiful Liar nagy szám volt régen szerintem azt nem sokan mondanák rossznak. A Flyt sem értem hisz minden rendben van a dallal. A Girls már megosztóbb de nekem pl tetszik. A Pretty Girlst sem értem hogy miért lehetne a legrosszabbak közé sorolni. Amúgy ki írta ezt a cikket? Egy múltban ragadt régi popdalokat hallgató nyanya? A másik meg hogy ez nem egy profil oldalon van hanem cikként van publikálva ilyenkor nem nagyon szoktak saját véleményt a cikkírók beletenni ez a cikk meg konkrétan csak egy valakinek a véleménye és erről szól az egész...
2018. május 26. 23:31
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
a beautiful liart nem értem, szerintem jó dal, anno nagy sláger is volt. a pretty girls viszont tényleg szar, pedig imádom britneyt. a legjobbak közül az összes dalt szeretem, ikonikusak. a the boy is minet meg is hallgatom, fogalmam sincs mikor hallottam utoljára.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: