Meghan Markle meseszép menyasszony volt: így zajlott a hercegi esküvő; Harry hozta a formáját!
2018. május 20. 11:03
|
|
Gabriella22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.30. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 259421 offline
|
Gyönyörű volt Meghan. Nagyon vártam már ezt a napot. ♡
2018. május 20. 13:05
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Hát a ruha nagyon hasonló mint ami tizen akárhány éve a norvég koronahercegnőé volt de gondolom nem akart feltűnőbbet mivel nem ez volt az első esküvője, maga a szertartás jóval kisebb és nem olyan fényűző volt mint a Vilmosé látszik hogy jóval kevesebb nemesi család volt jelen inkább a celebek voltak többségben ami a királyi családnál szokatlan. Tudom hogy haladni kell a korral de azért remélhetőleg nem lesz a Buckingham palotából celeb party központ
2018. május 20. 21:08
|
|
Phannievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 468 Csatolások: 31 Azonosító: 141911 offline
|
Harry azt mondja "I'm so lucky" egyreszt,masreszt az I will nem baki,ez is szokas,azert nevetnek,mert kintrol behallatszik a tomeg eljenzese (a brit nepi tomege nem a meghivottake)...ennyit errol.
2018. május 21. 11:52
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4455 Csatolások: 138898 Azonosító: 155975 offline
|
Nem értem miért kell Kate-hez hasonlítani Meghan-t, mindenkinek más az ízlése, nekem például nagyon tetszik ez a letisztult, egyszerű ruha, és szerintem gyönyörű volt.
2018. május 21. 15:41
Szerintem nem sok ember volt olyan, aki ebből az esküvőből semmit sem látott! Na, velem pont ez történt!
2018. május 21. 18:08
|
|
lilifivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.12. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 136252 offline
|
Szerintem nagyon szép és megható volt az esküvő. Nekem egy kicsit fenntartásom van Meghan-nal..... de majd az idő biztos rácáfol. Éljen az ifjú pár!!! Gratula!
2018. május 23. 18:01
|
|
oOHiyokoiOoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.21. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 260436 offline
|
annyira örülök nekik
vicces volt látni Harryt ilyen izgatottan
sok boldogságot az ifjú párnak!!
2018. május 27. 15:31
|
|
Viróvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.27. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 261532 offline
|
Kicsit meglepődtem mikor megláttam a menyasszonyi ruhát. Valami extrábbra számítottam. De ez is nagyon szép volt. Victoria Beckham ruhája nekem egy kicsit olyan volt, mintha nem is esküvőre készült volna, hanem temetésre!
2018. június 01. 09:22
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (rosa82 @ 2018.05.20. 13:05)
Hát a ruha nagyon hasonló mint ami tizen akárhány éve a norvég koronahercegnőé volt de gondolom nem akart feltűnőbbet mivel nem ez volt az első esküvője,
Meghan már volt férjnél, persze az lehet, hogy csak egy polgári esküvő volt. Megmagyarázhatja a ruha egyszerűségét, bár szerintem szép.
Harry pedig tényleg mondja azt is, hogy im shitting it', de szerintem az nem azt jelenti, hogy 'mindjárt besz@rok', hanem valami olyat, hogy elcseszem, vagy ilyesmit.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: