A Billboard Music Awards előtt megjelent Demi Lovato és Christina Aguilera közös dala!
A teljes cikkhez kattints ide!
Végre megjelent Demi Lovato és Christina Aguilera közös dala
2018. május 16. 19:37
Imádom Demit (Christinat kevésbé),de ez a szám nekem nem nagyon akar bejönni...Szeretni akarom,de ez nem az én stílusom.Egy kicsit sajnálom,mert már nagyon vártam a zene érkezését.
2018. május 16. 20:21
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Ennél azért többet vártam. Első hallásra nekem felejthető. Főleg, hogy mindketten mennyire jó dalokat szoktak kiadni a kezükből. Azt hiszem túlságosan be volt harangozva.
2018. május 16. 22:39
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Pont most hallgattam futás közben, I-M-Á-D-O-M!
2018. május 16. 23:24
Imádom ezt a dalt!
Már a megjelenés előtt biztos voltam benne, hogy a duettjük fantasztikus lesz, de azt nem gondoltam volna, hogy ennyire meg fognak lepni minket. A hangjuk, a dalszöveg... minden tökéletes! Most már nagyon kíváncsian várom a vasárnapi Billboard fellépésüket.
Btw, hamarosan jön a dalhoz készült klip is.
Btw, hamarosan jön a dalhoz készült klip is.
2018. május 17. 15:38
Hát, érdekes...
Nem tudom megmondani, miért, de nem tetszik. Valahogy olyan erőltetettnek hat az egész.
2018. május 17. 22:43
|
ColorfulRainbowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 180846 offline
|
Manapság mindenkinek "tucatszám" az összes új zene?
2018. május 18. 07:51
Klassz szám. Nekem tetszik, de Demi hangjára nem igazán figyel az ember, olyan mint ha Xtina le akarná énekelni.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: