Az emberek egy jelentős része előszeretettel vásárolja meg az újságárusoknál a különböző bulvár magazinokat, mivel lenyűgözi őket az élet különböző területein híressé váló sztárok csillogó élete. Szerencséjükre a 21. század globális méreteket öltő közösségi médiafelületeit még a legnagyobb sztárok is előszeretettel használják, melynek köszönhetően a rajongók bepillantást nyerhetnek a hírességek mindennapjaiba.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ők a leghíresebb sportsztárok a világon
2018. május 16. 20:51
Tiger Woods életem legnagyobb csalódása volt. Hihetetlen, milyen tehetséges golfozó és mégis elég szar ember... Már bocsánat!
Még Lindsey Vonn is a barátnője lett, amiért irigykedtem egy kicsit rá. De a szenvedélybetegségek sem kerülték el. Remélem még van talpraállás! Michael Jordan viszont igazi példakép! Ronaldo és Messi is meg-megbotlottak egy kicsit, de sportolóként nagyszerű futballisták. Érdekes, hogy az NBA-ben ennyi pénz van. És akkor még jöhetnek a Forma-1-esek is!
2018. május 16. 21:44
Azt hittem, hogy konkrét felsorolást fogok olvasni a cikkben, erre tömény szöveg o_O
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: