Az emberek egy jelentős része előszeretettel vásárolja meg az újságárusoknál a különböző bulvár magazinokat, mivel lenyűgözi őket az élet különböző területein híressé váló sztárok csillogó élete. Szerencséjükre a 21. század globális méreteket öltő közösségi médiafelületeit még a legnagyobb sztárok is előszeretettel használják, melynek köszönhetően a rajongók bepillantást nyerhetnek a hírességek mindennapjaiba.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ők a leghíresebb sportsztárok a világon
2018. május 16. 20:51
Tiger Woods életem legnagyobb csalódása volt. Hihetetlen, milyen tehetséges golfozó és mégis elég szar ember... Már bocsánat!
Még Lindsey Vonn is a barátnője lett, amiért irigykedtem egy kicsit rá. De a szenvedélybetegségek sem kerülték el. Remélem még van talpraállás! Michael Jordan viszont igazi példakép! Ronaldo és Messi is meg-megbotlottak egy kicsit, de sportolóként nagyszerű futballisták. Érdekes, hogy az NBA-ben ennyi pénz van. És akkor még jöhetnek a Forma-1-esek is!
2018. május 16. 21:44
Azt hittem, hogy konkrét felsorolást fogok olvasni a cikkben, erre tömény szöveg o_O
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: