Az öribarik a divatot is meghódították együtt: Rihannát és Katyt választották a Vogue címlapjára.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Vogue címlapján szerepel együtt Rihanna és Katy Perry
2018. május 16. 09:00
Nekem tetszik a címlap. Jó választásnak bizonyulnak, hiszen mindkettejük megjelenése a MET-hez illő volt.
2018. május 16. 12:05
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Tetszik a címlap, de a ruhájuk kevésbé. Igen, MET-hez illő volt, de pl Katy szárnya már túl sok volt. El bírom képzelni, hogy milyen óvatosan közlekedhetett, nehogy fejbe vágjon másokat vele XDDDD
2018. május 16. 14:43
|
|
choiseoyeon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 650 Csatolások: 1 Azonosító: 262279 offline
|
Illet a ruha a témához, sőt a címlap is jó, de idén voltak sokkal jobb ruhák is
2018. május 17. 17:48
|
|
Picy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.13. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 261338 offline
|
kivagyok attol h nehany ember most sem ertik h mirol szol ez az esemeny..
szerintem nekik voltak a legjobb jelmezuk. egy fekete, sima estelyi nem annyira ehhez a temahoz illo, mint ezek
tetszik a cimlap
szerintem nekik voltak a legjobb jelmezuk. egy fekete, sima estelyi nem annyira ehhez a temahoz illo, mint ezek
tetszik a cimlap
2018. május 19. 10:48
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Hogy néznek ki szerencsétlenek...sosem értettem ezt a fajta divatot. Ez már annyira szétcicomázott,hogy nemhogy nem szép, de egyenesen csúnya
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: