Starity

Lányokat csókol új dalában Rita Ora, Cardi B, Bebe Rexha és Charli XCX

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. május 12. 09:06 #21
TheBestKitsune
TheBestKitsune
visszatérő vendég

Státusztake me to a halsey concert and ill be yours
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 275
Csatolások: 0
Azonosító: 259123
Idézet (bestdamnfan @ 2018.05.11. 16:00)
Az I Kissed a Girl ikonikus, mai napig játsszák a rádiók, össze sem hasonlítható ezzel a három perc alatt összetákolt, dalnak titulált zajjal. Ha ez sláger lesz, komolyan elgondolkozok azon, hogy valami nagy baj lehet a zenei ízlésemmel.

ikonikus? elég problematikus és kifogásolható szövege van.
"it's not what, good girls do. not how they should behave." "it felt so wrong. it felt so right."
de ha neked ez ikonikus akkor lehet nem csak a zenei ízléseddel van baj.
2018. május 12. 09:24 #22
bsz.andrea
bsz.andrea
visszatérő vendég
Hozzászólás: 230
Azonosító: 260145
Maga a dal tetszik,
2018. május 12. 09:42 #23
bsz.andrea
bsz.andrea
visszatérő vendég
Hozzászólás: 230
Azonosító: 260145
Maga a dal tetszik, könnyed és fülbemászó, de azzal abszolút egyetértek, amit DarkHipster írt, ez a szám a divat leszbikusokról szól és nagyon felszínes. De egynyári számnak jó.
2018. május 12. 10:19 #24
TheTruthAboutLove
TheTruthAboutLove
folklore

Státuszgive me my dawns back
Hozzászólás: 4209
Csatolások: 58
Azonosító: 203823
A dal nagyon tetszik.. csak kàr, hogy ilyen értelmetlen, “nagyon lényegretörő” szövege van biggrin.gif biggrin.gif
2018. május 12. 10:59 #25
- törölt felhasználó -    
Idézet (DarkHipster @ 2018.05.12. 08:35)
Nekem egyik dal sem tetszik, sőt, kifejezetten károsnak találom. Ez a dal nem komoly érzelmekről szól, hanem erősíti azokat a sztereotípiákat, amelyekkel a biszexuális emberek küzdenek nap, mint nap. Ez a dal olyan, mintha a hetero férfiak izgatására készült volna, és fogadjunk, akik imádták, nem tartoznak az LMBTQ közösségbe, így fogalmuk sincs, milyen érzelmeket táplálni a saját és az ellenkező nem iránt is, csak úgy, mint ezeknek az énekesnőknek. Te, ha ez a dal tetszett, inkább hallgass Hayley Kiyokot, ő valódi és érzelmes, nem úgy, mint ez.

LMBTQI+ tagként teljesen egyet értek veled. Az ilyen dalok nem, hogy nem segítik elő a meleg-bi közösség elfogadását, de még erősítik is a velünk szembeni sztereotípiákat.
2018. május 12. 11:52 #26
- törölt felhasználó -    
68 Chevy, miért nem 67? :'D #whereismyspnfamily
2018. május 12. 13:28 #27
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
én őszintén szólva nem vártam sokat, mert rita dalai egyáltalán nem tetszenek, szóval számomra nem volt akkora csalódás, hogy ennyire szar ez is. a dalszöveggel én sem vagyok kibékülve, nem értem miért nem charli vagy akár bebe írta. cardi rappje meg amúgy nem tudom minek kellett bele.
2018. május 12. 14:29 #28
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Rég hallottam már ennyire pocsék dalt.
2018. május 12. 15:59 #29
bestdamnfan
bestdamnfan
visszatérő vendég

StátuszHonestly, I just need to be a little crazy
Hozzászólás: 350
Azonosító: 263801
Idézet (TheBestKitsune @ 2018.05.12. 09:06)
ikonikus? elég problematikus és kifogásolható szövege van.
"it's not what, good girls do. not how they should behave." "it felt so wrong. it felt so right."
de ha neked ez ikonikus akkor lehet nem csak a zenei ízléseddel van baj.

Azt egy szóval sem mondtam, hogy szeretem a dalt, csupán megjegyeztem, hogy egy olyan dalhoz hasonlították ennek a négy nőnek az együttműködését, amit 10 év után is napi szinten hall az ember a rádióban,minden ember ismeri,a 21.század egyik legtöbb példányszámban eladott dala és nem mellesleg megalapozta egy világhírű énekesnő karrierjét. Szerintem ezt jelenti az ikonikus jelző.
2018. május 12. 16:17 #30
- törölt felhasználó -    
Idézet (DarkHipster @ 2018.05.12. 08:35)
Nekem egyik dal sem tetszik, sőt, kifejezetten károsnak találom. Ez a dal nem komoly érzelmekről szól, hanem erősíti azokat a sztereotípiákat, amelyekkel a biszexuális emberek küzdenek nap, mint nap. Ez a dal olyan, mintha a hetero férfiak izgatására készült volna, és fogadjunk, akik imádták, nem tartoznak az LMBTQ közösségbe, így fogalmuk sincs, milyen érzelmeket táplálni a saját és az ellenkező nem iránt is, csak úgy, mint ezeknek az énekesnőknek. Te, ha ez a dal tetszett, inkább hallgass Hayley Kiyokot, ő valódi és érzelmes, nem úgy, mint ez.

Jobban ki sem tudhattad fejezni, amit te, én, és szerintem rengeteg másik ember gondol. Az LMBTQ közösség tagjaként mondom, hogy ez semmivel nem tett a meleg, illetve biszexuális emberek elfogadásáért, inkább megerősített rengeteg sztereotípiát, és ez szerintem undorító. Nem értem, Charli hogy adhatta ilyenhez a nevét, többet vártam volna tőle.
2018. május 12. 16:56 #31
Hana-chanxX
Hana-chanxX
.ɪᴅσʟ ♕

Státuszʏσᴜ cᴀɴ’ᴛ sᴛσᴘ ᴍᴇ ʟσvin’ ᴍʏsᴇʟғ
Hozzászólás: 3402
Csatolások: 265
Azonosító: 239786
Nem annyira rossz, mint amire számítottam a kommentek alapján, de nem mondanám semmiképpen, hogy "biztos sláger"... Az előadók különben nem a szívem csücskei, talán még Bebe. Nem hiszem, hogy fogom a jövőben nagyon hallgatni a dalt, annyira azért nem fogott meg.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Rita Ora Rita Ora 280.
Cardi B Cardi B 2938.