Starity

Íme a 13 okom volt 2. évadának betétdala Selena Gomeztől

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. május 11. 16:26 #21
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ

Státuszdarling, I'm a nightmare dressed like a daydream
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2906
Csatolások: 57
Azonosító: 170595
Binci minden szavad igaz meghajolo.gif

Btw elgondolkoztam, hogy hiába nulla a hangja, szeretem a számait, és hogyha ő írja őket, akkor minden tiszteletem az övé, mert ha máshoz már nem is (főleg az énekléshez), de legalább a zeneszerzéshez ért. Nos, megnéztem, még csak társzerző sem volt egyik számában sem, amit szeretek, úgyhogy a dalszerzéshez sem ért.
És hogyha ezt a dalt tényleg ő írta, akkor megerősítette azt, hogy tényleg egy nagy nulla zeneileg. smileeee.gif
2018. május 11. 16:35 #22
- törölt felhasználó -    
Zyra!
Légyszíves normálisabban fogalmazd meg a véleményedet!
Nem tudom,hogy hogyan jön ide Ari,de mindegy...
Amúgy komolyan azért vagyunk seggfejek,mert nekünk nem tetszik ez a dal?!
Én sem tudok angolul,de megnéztem a fordítását.
Hát az sem nagy szám,mint ahogy ide leírtad..
És amúgy is: A dalnak a ritmusa a lényeg és nem a szövege. De kinek mi.
2018. május 11. 17:04 #23
yoonkook
yoonkook
visszatérő vendég

StátuszIf you listen closely you can hear me not caring.
Hozzászólás: 199
Csatolások: 0
Azonosító: 269565
Idézet (Suzie @ 2018.05.10. 20:01)
yoonkook  szerintem is de azt nem ő írta, az egy régebbi szám volt és feldolgozta

Igen,tudom,de nekem akkor is sokkal jobban tetszett meg a sorozathoz is jobban illik laugh.gif heart.gif
2018. május 11. 20:47 #24
lilifi
lilifi
visszatérő vendég
Hozzászólás: 196
Azonosító: 136252
Nekem tetszik
2018. május 11. 22:01 #25
jungshook
jungshook
új tag

StátuszYA PLAYER HATERS U SHOULD LOVE YOURSELF BRR
Hozzászólás: 3
Azonosító: 269843
Szerintem nem lett olyan rossz, de nekem személy szerint nem adja vissza a sorozat hangulatát...Félre értés ne essék, de nekem ez a dal nem hatotta meg annyira a szívem. :/
2018. május 11. 22:27 #26
Stephanie.4ever
Stephanie.4ever
új tag
Hozzászólás: 65
Azonosító: 264826
Tipikus Zyra.. ő még egy hírességet is nagyképűnek, beképzeltnek ítél el (pont azt, aki generációnk egyik legnormálisabb sztárja, aki egyáltalán nincs elszállva magától), szóval az teljesen normális, hogy megismerés nélkül mond rosszakat azokra, akiknek nem tetszik egy dal a 100 közül.
Es kedves Zyra!
Az Arianáról szóló kis véleményedben Ariana nevét cseréld ki Selenára és most képzeld el, hogy mit reagálnál, ha valaki olyanokat mondana Selenarol, amiket te mondtak Arirol. Te sem vagy egy artatlan angyal
2018. május 11. 22:28 #27
Stephanie.4ever
Stephanie.4ever
új tag
Hozzászólás: 65
Azonosító: 264826
mondtál*
Es meg annyit, hogy te is kritizalsz masokat
2018. május 12. 00:19 #28
VikejTomlinson
VikejTomlinson
új tag
Hozzászólás: 8
Azonosító: 269828
Kedves Zyra! Értem a prodlémád, mert tudom, hogy sok ember Ariana hangját Selenaéval hasonlítja össze. Ennek persze semmi értelme, mert mindkettejüknek más a hangjuk, és igaz, hogy Arinak sokkal erőteljesebb és Selnek gyengébb, de ettől függetlenül szerintem mindkettőjüknek különleges a hangjuk. És Sel igenis nagy sikereket ért el, és igen ez a szám kevesebb embernek tetszik itt, de máshol meg imádják és ez minden zenésszel így van, nem csak Selenaval. Értem, neked ő a példaképed, tiszteled és szereted, de ő sem viselkedik így senkivel. És Ari meg Sel jóban vannak mert már többször is beszélgettek nevettek együtt rendezvényeken:) Szóval kérlek, hogy máskor jobban gondold meg azt, hogy mit írsz ki.
2018. május 12. 09:26 #29
Zyra
Zyra
visszatérő vendég

StátuszVulnerable
Hozzászólás: 135
Azonosító: 268280
Drágáim, azt nézem segghülyének aki erre azt mondja, hogy unalmas és értelmetlen, nem azt aki beszól, hogy mennyire gagyi. Jó nem tetszik neki a szám, ám legyen. Viszont aki ezt értelmetlennek, feleslegesnek nevezi az tényleg az. Ez van. Minden dalban rengeteg energia van. Arianat szeretem, a hangját is. Viszont már aki azzal jön, hogy sablonosak Sel dalai, akkor Arianaé nem? Nem kell hasonlítani, senkit senkihez. Csak azon akadok fenn, hogy sok ember idejön a nem tetszését kinyilvánítani és ez aggaszt. Nem kell Selenatól egy Arianat elvárni és ennyi. A Segghülyéért bocsánatot kérek, bár minimum hülyének nevezem azokat akik ezt értelmetlennek mondják.
2018. május 12. 17:06 #30
Hana-chanxX
Hana-chanxX
.ɪᴅσʟ ♕

Státuszʏσᴜ cᴀɴ’ᴛ sᴛσᴘ ᴍᴇ ʟσvin’ ᴍʏsᴇʟғ
Hozzászólás: 3402
Csatolások: 265
Azonosító: 239786
Nekem kifejezetten tetszik. ^^ Bár egyelőre nem tudnék választani, melyik az abszolút befutó nálam; ez vagy az Only You. Különben a kommentekhez csak annyit fűznék hozzá |nem tudom, mondták-e előttem, nem volt kedvem átolvasni|, hogy mindenkinek van joga meghallgatni, aztán őszinte véleményt alkotni.smileeee.gif Komolyan, nekem kiskorom óta nagy kedvencem Sel, viszont egyáltalán nem tud érdekelni, hogy mással foglalkozzak. Mi van, ha nem tetszik mindenkinek? Isten ments, jobb, ha különböző az ízlésünk. Bárki leszólhatja, hogy ez egy pár perc alatt készült számocska, mert más szemmel látjuk a dolgokat. Relatív a látókörünk. Nem lett se rosszabb, se jobb a Back To You ezektől a megjegyzésektől, tehát nem kell félteni az értékeit. ^^ Mindenki hallgasson azt, amit akar, az ő szíve ügye.
2018. május 17. 17:55 #31
Picy
Picy

Státuszlast night was the last time of my past life
Hozzászólás: 1039
Azonosító: 261338
jo szoval mar gaz ha nekem meg bejon?
komolyan istenem ennyire utalni ezt a lanyt biggrin.gif
velemenyt alkotni lehet rola, nem szeretni is, de meg azt is kiutalni aki nem szereti..
egyebkent nekem nagyon tetszik, es gyonyoru a hangja benne. tetszenek a lejtesei heart.gif
2018. május 17. 17:56 #32
Picy
Picy

Státuszlast night was the last time of my past life
Hozzászólás: 1039
Azonosító: 261338
aki szereti*
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok