Shawn Mendes felvállalta kapcsolatát Hailey Baldwinnal a MET-gálán
2018. május 12. 15:21
|
|
LiliMendesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.05. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 269807 offline
|
Látszik rajtuk hogy ott több van mint puszta barátság. A csajt nem bírom, és az a ruha rajta... Shawn kifoghatott volna valami értelmesebbet.
2018. június 10. 10:51
|
|
Klau18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.26. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 267036 offline
|
Idézet (Klau18 @ 2018.05.08. 21:00)
Shawn azt nyilatkozta a Met gala előtt, hogy csak nagyon jo baratok ,
NEM ERTEM HOGY MIERT KAVAR A STARITY MEG MONDEN EGYES HIRPORTAL , mindegyik azt irta ki hogy egyutt vannak , pedig nem
Ez shawn-tol es hailey-tol csak sztem figyelem felkeltes es promocio , hogy a mindegyik oldal roluk beszeljen , nyilvan nem Shawn-nek akartak , csak bebeszeltek nekik hogy igy csinaljak
NEM ERTEM HOGY MIERT KAVAR A STARITY MEG MONDEN EGYES HIRPORTAL , mindegyik azt irta ki hogy egyutt vannak , pedig nem
Ez shawn-tol es hailey-tol csak sztem figyelem felkeltes es promocio , hogy a mindegyik oldal roluk beszeljen , nyilvan nem Shawn-nek akartak , csak bebeszeltek nekik hogy igy csinaljak
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: