Kendall ruhája annyira unalmas. Kylie ruhája sem tetszett. Kimével sem vagyok kibékülve annyira, de szerintem nagyon szép volt, tetszett a sminkje. Rihanna igazából hozta a formáját, de a sminkje nem tetszett. Ariana ruhája gyönyörű, de kicsit elveszett benne és a kiengedett haj szerintem jobban passzolt volna hozzá.
Amúgy Lily Collins és Blake Lively ruhái tetszenek a legjobban, jah meg Gigié, az nagyon szép.
Íme a legérdekesebb és legunalmasabb ruhák a MET-gáláról – I. rész
2018. május 10. 06:11
|
|
tunde881023új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.11. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 211605 offline
|
ivétel nélkül borzalmasak, nem tudom, hogy miért kell mindig hülyén kinézni ezen a gálákon... lehet csinosan és feltűnően öltözködni a jó ízlés határain belül is
vagy ennyire elszálltak a normális öltözködéstől, vagy mi baj van mindenkivel
(és Jared miért néz ki 0-24 úgy, mint Jézus? biggrin.gif)
A MET gála inkább jelmezbál szerű esemény. Mindig van egy adott téma és úgy kell felöltözni. Idén a divat és a kereszténység kapcsolata volt, igazából azok a sztárok ( lásd: Rihanna) passzolnak az estéhez, akik tényleg a téma szerint öltözködnek már-már szinte jelmezben.
vagy ennyire elszálltak a normális öltözködéstől, vagy mi baj van mindenkivel
(és Jared miért néz ki 0-24 úgy, mint Jézus? biggrin.gif)
A MET gála inkább jelmezbál szerű esemény. Mindig van egy adott téma és úgy kell felöltözni. Idén a divat és a kereszténység kapcsolata volt, igazából azok a sztárok ( lásd: Rihanna) passzolnak az estéhez, akik tényleg a téma szerint öltözködnek már-már szinte jelmezben.
2018. május 10. 22:59
|
|
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline
|
Lili és Cole valami eszméletlen cukik voltak.
Blake pedig gyönyörű.
2018. május 11. 14:22
|
|
LPetrivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.08. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 142862 offline
|
Elkezdtem nézni de számomra egyik se volt az igazi, de mikor megláttam Amanda Seyfriedet kibukott belőlem egy hatalmas váóóóóó! Ez gyönyörű csak úgy ragyog!! A ruha színe nagyon illik hozzá.
Emilia Clarke: ő is eszméletlenül szép mint mindig, illik hozzá ez a stílus.
Blake Lively: Olyan a ruhában mint egy igazi királynő. Ez a nő hogy lehet ennyire gyönyörű? Eszméletlen...
Emilia Clarke: ő is eszméletlenül szép mint mindig, illik hozzá ez a stílus.
Blake Lively: Olyan a ruhában mint egy igazi királynő. Ez a nő hogy lehet ennyire gyönyörű? Eszméletlen...
2018. május 15. 20:03
|
Angel in the hellúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.02.14. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 269094 offline
|
Imádom Lily ruháját!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: