Selena! Róla ne is beszéljünk.....
Íme a legérdekesebb és legunalmasabb ruhák a MET-gáláról – I. rész
2018. május 09. 08:14
Szerintem Ariana, Hailey és Blake voltak a legszebbek.
2018. május 09. 08:20
|
|
Evangline.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.28. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 251939 offline
|
Idézet (Hajni és Gézacica @ 2018.05.08. 21:42)
Egyik rosszabb,mint a másik. Mi ez a ,,női pápa"jelmez, meg ezek a hatalmas szárnyak? A túlzott uszályokról nem is beszélve. Egyedül Amanda Seyfried volt stílusos, a többiek nagyon túlzásba vitték. Ez inkább egy nyári giccses farsang volt a felsőbb rétegnek.
Drágám, a MET gála egész lényege, hogy mindenki túlzásba vigye. Amanda tulajdonképpen kicsit sem kapta el a fonalat, tehát itt még azt se lehet mondani, hogy megfelelően öltözködött, vagy azt, hogy stílusos volt. Ez egy farsangi bál a felsőbb rétegnek!
2018. május 09. 08:31
|
|
BeccaBeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.14. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 240326 offline
|
Azert Madonna-t bele lehetett volna tenni. Mert aki igazán tudja hogy kell a vallást és a divatot ötvözni az ő...
Én Selena Ross-effektjen nem tudom túltenni magam
Én Selena Ross-effektjen nem tudom túltenni magam
2018. május 09. 12:07
|
|
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline
|
igazából nem értem alapból mi a met gála lényege. mindenki aki elvileg számít puccos és drága ruhákba öltözik és eljátssza, hogy milyen jó élete van.
az idei évben szerintem teljesen más volt a gála, mint eddig. most végre a ruháikkal akarták elkápráztatni az embereket és nem azzal, hogy mennyi mindent mutatnak magukból.
lana, jared és gigi hadid a legjobbak.
kendall a legborzalmasabb.
(azt azért viccesnek tartom, hogy jared halseyval is összeöltözött 2016-ban, most meg lanával. hát jó.)
az idei évben szerintem teljesen más volt a gála, mint eddig. most végre a ruháikkal akarták elkápráztatni az embereket és nem azzal, hogy mennyi mindent mutatnak magukból.
lana, jared és gigi hadid a legjobbak.
kendall a legborzalmasabb.
(azt azért viccesnek tartom, hogy jared halseyval is összeöltözött 2016-ban, most meg lanával. hát jó.)
2018. május 09. 12:12
|
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
Katolikusként szupernek tartom, hogy az egyházi divat és művészet a divattervezőket, és a sztárokat is megihleti. Nekem a legjobban Zendaya Jeanne d'Arc inspirálta ruhája tetszik, de Lily Collins és Ariana Grande ruhái is szépek. Lana del Ray egy kicsit túlzásba vitte szerintem, Rihanna női püspök ruhája meg egy kicsit érdekes, de annak örülök, hogy egyik öltözet sem lett blaszfémikus. Annak meg külön örülök, hogy Kim Kardashian tisztességesen fel tudott öltözni.
2018. május 09. 12:16
|
RRavenclawúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.03. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 253711 offline
|
Persze, tudom, hogy mi a MET-gála alapkoncepciója, de szerintem azért ezek jó része nevetséges. Nagyon jó példa arra Blake Lively, hogy a témához igazodva, extrém stílusban is lehet jól öltözködni!
2018. május 09. 15:45
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Blake, Amanda és Emilia szettje áll hozzám a legközelebb, szerintem gyönyörűek. Viszont a témának leginkább megfelelően Lana, Bella, Lily és Sarah Jessica öltözött. Rihanna pedig wow.
2018. május 09. 16:07
|
|
überA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.01. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 404 Azonosító: 257618 offline
|
Kylie Jenner,Nicki Minaj,Jennifer Lopez,Kendall Jenner,Emilia Clarke, Kim Kardashian,Priyanka Chopra,Sarah Jessica Parker,Ariana Grande, Jasmine Sanders. Nekem Ők tetszettek a legjobban!
2018. május 09. 16:10
|
|
gesztenye22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.27. Hozzászólás: 151 Csatolások: 0 Azonosító: 240869 offline
|
SJP brutálisan néz ki. Ijesztő a bőre az arcán és a dekoltázsán.
2018. május 09. 19:57
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Nekem személy szerint nagyon tetszik Lily Collins szettje.
SJP meg nagyon szét van csúszva...
SJP meg nagyon szét van csúszva...
2018. május 09. 20:46
|
|
sarawright00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.04. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 269790 offline
|
Emilia olyan gyönyörű awwww
2018. május 09. 22:03
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
kivétel nélkül borzalmasak, nem tudom, hogy miért kell mindig hülyén kinézni ezen a gálákon... lehet csinosan és feltűnően öltözködni a jó ízlés határain belül is
vagy ennyire elszálltak a normális öltözködéstől, vagy mi baj van mindenkivel
(és Jared miért néz ki 0-24 úgy, mint Jézus?
)
vagy ennyire elszálltak a normális öltözködéstől, vagy mi baj van mindenkivel
(és Jared miért néz ki 0-24 úgy, mint Jézus?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: