Eljutott az énekesnőhöz a kislány kérése: megégett rajongóját látogatta meg a kórházban Taylor Swift.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kórházban látogatta meg rajongóját Taylor Swift
2018. május 07. 18:13
|
|
jelenaismyloveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 267917 offline
|
Imádom őt. Annyira jó szíve van
2018. május 07. 18:38
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
2000 nevelt gyereknek és családjuknak adott privát koncertet tök ingyen és még ezek után is van aki álszent libának nevezi majd és megszólja mert a mai világban nem képesek elfogadni ha valaki szimplán jószívű másokhoz
2018. május 07. 18:46
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Jajj,de aranyos(: ez igazán feldobta a napom. Példát vehetne róla (is)sok híresség!
2018. május 07. 19:30
|
|
AliciaAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.24. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 232137 offline
|
EZ nagyon rendes volt tőle!
2018. május 07. 20:02
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
Nem szeretem Taylort, de azért senki ne merje azt mondani, hogy nincs aranyszíve
2018. május 07. 20:43
|
|
Revelynne✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.17. Hozzászólás: 6162 Csatolások: 1649 Azonosító: 268727 offline
|
Taylor az a híresség az életemben, aki minden egyes új dalával, képével, esetleg egy róla készült videóval egyre csak közelebb kerül hozzám. És mikor azt hinném, hogy ennél jobban már nem szerethetem őt, mindig meglep egy ilyennel. Már láttam a képeket, de lehetetlen betelni velük, hisz mindegyik olyan édes. A turnéját (ami nem csütörtökön, hanem holnap kezdődik^^) pedig még mindig nagy izgalommal várom. Irtó kíváncsi vagyok a díszletekre, a ruhákra, meg úgy mindenre.♥♥♥♥
2018. május 08. 07:44
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
én sem vagyok maximálisan kibékülve a lánnyal, de aki azt mondja, hogy nincsen szíve, nem szereti a rajongóit, és csak a pénzre megy, az vagy vak, vagy ezt szeretné hinni (:
2018. május 08. 07:53
|
|
DarkHipstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.26. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 235012 offline
|
Imádom ezt a nőt... <3
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: