Bosszúállók 4: Loki visszatér? – spoiler!
2018. május 10. 15:20
|
|
Mariusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 176300 offline
|
Jolie-77:Promózott, most is eleget, meg fog is Júniusban
a nyúlfarknyi szerepéhez képest nagyon sokat. És igen engem, is dühített a halálának a módja....Nem csodálom, bár én nem olvastam ilyesmit.....hogy neki nem tetszik, amit a karakterrel csinálnak, de nem lepődnék meg rajta. Tom híres arról, hogy utána néz a karaktereinek, és skandináv mitológia alapos betekintést nyer "Loki" természetébe....de úgy látom a forgatókönyv író, inkább csak ír, és nem olvas
szóval,,,,,oké, hogy film meg pucparádé, de ez eléggé érdekes forgatókönyv volt. Amennyiben, tényleg hiányzik neki, egy komolyabb szerep, én drukkolok neki.....mert óriási tehetség....Én úgy tudom, a Thor a kedvence.....a három film közül....én nagyon vevő vagyok, nála a komolyabb filmekre is.....
2018. május 13. 13:40
|
|
Viktoria Carterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.29. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 268464 offline
|
Ez a Loki-t nem lehet csak úgy kinyírni, hát persze hogy nem. Remélem, hogy Tom a szerződés lejárta után megújítja azt. Szívesen látnám még Loki szerepében. Persze, sz összes többi szerepe is király! Egyszerűen briliáns ahogy minden karakterével azonosul.
2018. május 21. 16:25
|
|
choiseoyeon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 650 Csatolások: 1 Azonosító: 262279 offline
|
Lokit nem lehet csak úgy kinyírni
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: