Hat év után visszatért Xtina! Meztelenkedős, de király videóval jelentkezett
2018. május 05. 12:50
|
|
Justice225új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.25. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 267989 offline
|
Hitte még valaki az index képre hogy Kylie?
2018. május 05. 15:06
|
|
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline
|
Ezelőtt sem voltam nagy rajongója, ezután sem leszek.
2018. május 05. 15:49
Nekem ez nem tetszik. Hatásvadász klip, hogy a melleivel akarja eladni a zenéjét! Ez van!
Erről Fekete Pákó örökbecsű dala jut az eszembe!
Fekete Pákó - Add Ide a Didit > https://youtu.be/ndnje4ekaAE
Egyébként jó énekesnő. De sajnos ez a Britney Spears-nél népszerűbb akarok lenni és ez nem sikerül sehogysem neki...
Erről Fekete Pákó örökbecsű dala jut az eszembe!
Fekete Pákó - Add Ide a Didit > https://youtu.be/ndnje4ekaAE
Egyébként jó énekesnő. De sajnos ez a Britney Spears-nél népszerűbb akarok lenni és ez nem sikerül sehogysem neki...
2018. május 05. 19:21
Nekem a videón lévő trutyi miatt olyan lett,mint Miley Cyrus Doo It klipje
Amúgy a zenét imádom.Lehet,hogy ez a 6 év egy kicsit sok volt ezért,mert nem lesz belőle egy nagy sláger az biztos,de szerintem Ő(k) nem ezt akarta(akarták) elérni.Nekem bejön:)
A kliphez visszatérve:A magamutogatása kicsit Nickis lett,meg egy kicsit uncsi.Szóval a klip csak igazi fanoknak tud tetszeni.
Amúgy a zenét imádom.Lehet,hogy ez a 6 év egy kicsit sok volt ezért,mert nem lesz belőle egy nagy sláger az biztos,de szerintem Ő(k) nem ezt akarta(akarták) elérni.Nekem bejön:)
A kliphez visszatérve:A magamutogatása kicsit Nickis lett,meg egy kicsit uncsi.Szóval a klip csak igazi fanoknak tud tetszeni.
2018. május 05. 19:27
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Egy percig bírtam...
Christina az az énekesnő, akitől ennél azért többet várt volna az ember hozzáteszem, joggal. Sem a dal, sem a klip nem jön be, egyáltalán nem áll jól neki ez a stílus. Ettől függetlenül várom az albumot, nagyon remélem, hogy több ilyen nem lesz rajta.
Christina az az énekesnő, akitől ennél azért többet várt volna az ember hozzáteszem, joggal. Sem a dal, sem a klip nem jön be, egyáltalán nem áll jól neki ez a stílus. Ettől függetlenül várom az albumot, nagyon remélem, hogy több ilyen nem lesz rajta.
2018. május 05. 20:32
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Idézet (MoonlightGrandeX @ 2018.05.05. 19:21)
Szóval a klip csak igazi fanoknak tud tetszeni.
Ööö
2018. május 05. 21:32
Idézet (MoonlightGrandeX @ 2018.05.05. 19:21)
Nekem a videón lévő trutyi miatt olyan lett,mint Miley Cyrus Doo It klipje
Nem? Akkor mit akartak elérni? Hogy két két után le legyen húzva a wc-n? Persze, biztos azért erőlködnek ennyire és próbálják fölfenni a versenyt a mai undorító trendekkel, hogy ne legyen belőle semmi. Végülis abból van a pénz.
Úgy látszik ma már puszta tehetséggel, énekhanggal nem lehet kitűnni a tömegből, csak ha az ember minél polgárpukkasztóbb. Ok, Xtina se volt soha egy prűd énekesnő, de azért a Stripped albumán nem felejtett el énekelni és jó számokat írni. Tudom, tudom, még nem jelent meg az album, addig ne is írjam le, de öszíntén ezek után vár még valaki csodát?
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2018. május 06. 00:00
Hát, ez így csalódást keltő volt. A klip semmilyen, a dal pedig unalmas. Többet vártam Christinától
Btw, kíváncsi vagyok, milyen a Demivel készült duettje. Azok alapján, amiket elmondott, biztos vagyok benne, hogy különleges lehet.
Btw, kíváncsi vagyok, milyen a Demivel készült duettje. Azok alapján, amiket elmondott, biztos vagyok benne, hogy különleges lehet.
2018. május 06. 15:38
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Hat év után az emberek szerintem jogosan várnak többet ennél... mondjuk nekem személy szerint bejön ez a stílus csak a klip nagyon erőltetett, már-már kínos nézni.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.