Hip-hop slágerrel és egy kis cicivel hódít a legendás popdíva, Christina Aguilera.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hat év után visszatért Xtina! Meztelenkedős, de király videóval jelentkezett
2018. május 03. 22:16
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Hát nekem ez nem igazán jött be, de imádom a hangját és végre visszatért! A duettre Demivel nagyon kíváncsi vagyok, ami remélem kislemez is lesz!!
(Amúgy ez a klip hol meztelenkedős?)
(Amúgy ez a klip hol meztelenkedős?)
2018. május 03. 23:01
|
|
kíváncsi-fáncsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 180904 offline
|
Hát ez nagyon nem jött be (meg ez az új zenei stílus sem), remélem az albuma azért kicsit más irányzatot fog venni).
A Back to Basics albuma óta valahogy zeneileg nem találja magát, egy igazán jó dala és albuma sem jelent meg azóta (kivétel pár együttműködést).
A Back to Basics albuma óta valahogy zeneileg nem találja magát, egy igazán jó dala és albuma sem jelent meg azóta (kivétel pár együttműködést).
2018. május 04. 08:54
Nagyon örülök a visszatérésének, bár nekem most ez a dal nem annyira jött be. A Demivel lévő közös duettjére már nagyon kíváncsi vagyok!
2018. május 04. 11:22
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
háát nekem nemnagyon jött be,nem ereszti ki azt a szép hangját...pedig annyira zsigerekbe mászó amikor igen! Remélem a többi számba kifogja... mert így ez... háát nemtudom...nekem nem annyira tetszik..
2018. május 04. 11:49
|
|
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 26336 Csatolások: 2440635 Azonosító: 180890 offline
|
Sokan nem szereti az új dalát, pedig szerintem nagyon királyra sikerült. Tegnap orákon keresztül hallgattam, nekem nagyon tetszik. Nem az a lényeg, hogy milyen dallal tért vissza, a lényeg, hogy végre ennyi év után visszatért (én személy szerint nagyon hiányoltam őt). A Lotus valóban nem volt a legerősebb munkája, de remélem, hogy ez az album majd kielégít. Kiváncsian várom a korongot, már tükön ülök
2018. május 04. 14:15
|
|
tunde881023új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.11. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 211605 offline
|
Ez a nő akármennyire tehetséges, sose tud újat mutatni, mindig koppint. A dal tiszta Beyonce, ő használja mindig Jayz-vel ezt a szótagolós rap vmit. A csillámos nyelvből meg szájból, már kaptunk Mileytól eleget. De feltűnt nekem még itt Kim Kardashian is meg a tej...
2018. május 04. 15:28
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Szerintem ez egyáltalán nem király. Glitteres a szája, szopogatja az ujját, az ajkait simogatja a klipp felében. Ebben mégis mi olyan király?
2018. május 04. 15:39
Erre kellett várni hat évet? Az utolsó pillanatig reménykedtem, hogy valaha még egyszer meglátom benne felsejleni az énekesnőt, akiért anno oda voltam, de ez a szám volt az utolsó csepp a pohárban. Egyik nap munka közben hallhattam az albumait és a B2B után jött a Lotus, már ott megrökönyödtem, hogy hol van ez a B2B-hez képest?
De ez... egyszerűen nem találok szavakat. Iszonyúan csalódtam benne az utóbbi években.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2018. május 04. 15:53
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
úristen, ez nagyon nagy csalódás számomra. annyira jó hangja van és elpazarolja ilyen szarokra. a stripped a mai napig az egyik kedvenc albumom, de szerintem a back to basics era állt neki a legjobban, azt imádtam. de ez nagyon gáz.
a klippet meg hagyjuk is, azt nem tudom hova tenni.
a klippet meg hagyjuk is, azt nem tudom hova tenni.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2018. május 04. 16:12
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
Nekem az a Madonna szám jutott eszembe róla, ami pár éve jelent meg és Nicki Minaj is benne volt. A videó és a dal is Xtinánál és Madonnanál is teljesen olyan mintha nem tudnák hogyan maradjanak relevánsak, és ilyen polgárpukkasztó videókat dobálnak ki, ahol úgy vonaglanak, mint ha húszévesek lennének. Nem zavar, hogy ezt csinálják, ha szeretnék tessék, de valahogy nem hiteles és olyan izzadságszagú.
2018. május 04. 17:20
Kétgyermekes anyuka.....Elég gáz,nem???
Ha ezt majd a gyerekei visszanézik pl 3 év múlva,nem hiszem hogy nagyon büszkék lesznek.. És komolyan erre a kupac trágyára kellett várni 6 évet????Már bocsássatok meg,de ez nekem 1 napos munkának tűnik.Nagyon csalódtam.Azt hittem hogy nagyot fog szólni a dal!! Akkora hangjterjedelme van hogy az nem igaz.Akkor miért nem használja ki???
2018. május 04. 18:48
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Jòég imádom.
2018. május 04. 19:18
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
hjaj..
Tény, hogy az emberek változnak, ezáltal a stílusuk is más irányt vehet, ami teljesen oké. Nem lehet 10-20 éven keresztül egy vonalon maradni a popszakmában, de Christina esetében valahogy azt érzem hogy mindig akar valamit, nem tudja hogy mit, de azt nagyon.
Sosem volt egy visszafogott lady azért azt lássuk be, az sem zavar hogy valami trutyival leöntve tekereg és a száját csillámporba tolja, DE! ez zeneileg egyszerűen katasztrófa.
Nem tudom eldönteni hogy egyáltalán mit akar és talán ő sem, de bízom benne hogy azért ennél a dalnál lesz ütősebb is a lemezén.
Tény, hogy az emberek változnak, ezáltal a stílusuk is más irányt vehet, ami teljesen oké. Nem lehet 10-20 éven keresztül egy vonalon maradni a popszakmában, de Christina esetében valahogy azt érzem hogy mindig akar valamit, nem tudja hogy mit, de azt nagyon.
Sosem volt egy visszafogott lady azért azt lássuk be, az sem zavar hogy valami trutyival leöntve tekereg és a száját csillámporba tolja, DE! ez zeneileg egyszerűen katasztrófa.
Nem tudom eldönteni hogy egyáltalán mit akar és talán ő sem, de bízom benne hogy azért ennél a dalnál lesz ütősebb is a lemezén.
2018. május 05. 08:30
|
|
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline
|
Huhh szerintem nagyon jó. Nem vártam tőle sokat, mert a B2B óta nem sikerült jó zenét csinálnia, de ez tetszik
Nem egetrengető, de legalábbjó irányba mozdult el. A Lotus volt a mélypont, nem sokat hallgattam, pedig imádom a hangját, remélem annál jobb lesz az új albuma.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.