Május második mutatkozott be a Cube Entertainment új lánycsapata, a (G)I-DLE.
A teljes cikkhez kattints ide!
#KPOP: Hallgasd meg nálunk a (G)I-DLE debütáló albumát!
2018. május 03. 17:40
|
|
yoonkookvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.03. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 269565 offline
|
Egyenlőre még annyira nem jön be,de lehet,hogy megfogom szeretni
Durva,hogy egy új gg-nak már van egy teljes albuma míg a Blackpink lassan két éves lesz és még csak 5 zenéje van
Durva,hogy egy új gg-nak már van egy teljes albuma míg a Blackpink lassan két éves lesz és még csak 5 zenéje van
2018. május 03. 17:54
|
|
Taeshavirtual angel ☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.07. Hozzászólás: 2268 Csatolások: 491 Azonosító: 268158 offline
|
Hihetetlenül vártam már a debütálásukat
Kllemeset csalódtam a csapatban. Soyeont eddig is imádtam, nagyon meglepődtem mikor megláttam hogy ő is része lesz a Cube új girlgroupjának.
Úgy érzem ez a banda igazán meg fogja érdemelni a figyelmet a továbbiakban is ♡
Kllemeset csalódtam a csapatban. Soyeont eddig is imádtam, nagyon meglepődtem mikor megláttam hogy ő is része lesz a Cube új girlgroupjának.
Úgy érzem ez a banda igazán meg fogja érdemelni a figyelmet a továbbiakban is ♡
2018. május 03. 18:03
úristen hát én egyszerűen imádom az egész albumot, mindegyik szám olyan jó lett*--* Yuqi hangja olyan különleges, nagyon tetszik, szerintem ő lesz a biasom. a többi csajszi is hihetetlenül tehetséges, Soyeonról eddig is tudtam, de most még jobban bebizonyította, hogy igenis tud ő:33
figyelemmel fogom követni a munkásságukat, hisz ebben a girl group-ban van valami ami nagyon megfogott. sok szerencsét kívánok nekik a továbbiakban, remélem nagy sikereket fognak elérni, megérdemlik!
figyelemmel fogom követni a munkásságukat, hisz ebben a girl group-ban van valami ami nagyon megfogott. sok szerencsét kívánok nekik a továbbiakban, remélem nagy sikereket fognak elérni, megérdemlik!
2018. május 03. 18:17
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Első hallásra nagy kedvenc lett az album
2018. május 03. 22:22
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline
|
Annyira vártam már hogy debütáljanak,és végre megtörtént, és ahhw.*-* Imádom az egész albumot, olyan csodás lett az összes dal.
Ők egy olyan banda akikre oda kell figyelni a jövőben (is).
Ők egy olyan banda akikre oda kell figyelni a jövőben (is).
2018. május 05. 10:31
|
|
yonghee.choi beomgyu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.15. Hozzászólás: 3890 Csatolások: 3228 Azonosító: 269660 offline
|
áá nekem nagyon tetszik, minél hamarabb szeretném megismerni a tagokat :3
Hyerin-ah: hát, a mivel a G a "lány"-t jelenti, az így a yeoja, az I-DLE-t pedig úgy kell kiejteni, ahogyan az idol-t is. szóval mondhatod yeoja idol-nak is, vagy g idol-nak XD remélem segítettem
Hyerin-ah: hát, a mivel a G a "lány"-t jelenti, az így a yeoja, az I-DLE-t pedig úgy kell kiejteni, ahogyan az idol-t is. szóval mondhatod yeoja idol-nak is, vagy g idol-nak XD remélem segítettem
2018. május 06. 11:51
Nagyon jó kis debütálásra sikeredett, ez a 2018 tele van szuper rookie csapatokkal.
Azt hiszem megtaláltam a kedvencemet Soyeon személyében, fantasztikusan rappel, bár ezen annyira nem lepődtem meg az Unpretty Rapstar után. Yuqi is nagyon szimpi, különleges hangja van. Meg persze a többiek is elragadóak, remélem a jövőben még sokra viszik. ^^ Viszont a CLC miatt aggódok egy kicsit.
2018. május 07. 16:00
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Első hallásra valamiért nem tetszett a Latata, ezért nem különösebben érdekelt az album, azonban másodszorra már igazán elnyerte a tetszésem. Sőt! A debut stage-n lenyűgözött a tehetségük, nagyon jól táncolnak, és a stílusuk is nagyon bejövős. Több ilyen lánycsapat kéne, én személy szerint az ilyeneket jobban preferálom (gondolok itt olyanra, mint a CLC, Red Velvet, BlackPink). Az is nagyon szimpatikus bennük, hogy Soyeon közreműködött az album elkészülésében. Nem vagyok benne biztos, hogy jobban beléjük vetem magam, de mindenképpen figyelni fogom őket.
(sunmi, én is. számomra érthetetlen, hogy még nem értek el semmilyen nagyobb áttörést, a Black Dress is például fantasztikus lett.
)
(sunmi, én is. számomra érthetetlen, hogy még nem értek el semmilyen nagyobb áttörést, a Black Dress is például fantasztikus lett.
2018. május 20. 07:55
nekem nagyon tetszik a debüt daluk
az albumot még mindig nem hallgattam meg ugyan, de majd kerítek rá sort. mellesleg Yuqi hangja nagyon különleges ~
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: