Sokan nem voltak megelégedve a választással, és durva megjegyzésekkel illették a fiatal színésznőt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Cole Sprouse megvédte a Kim Possible szereplőgárdáját: „Nőjetek fel!”
2018. április 30. 16:45
Sadie hihetetlenül szimpatikus lány, egyáltalán nem érdemelte meg ezt az utálatot. Cole-tól pedig nagyon rendes dolog volt, hogy kiállt mellettük, remélem mostmár elcsitulnak.
2018. április 30. 18:14
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Most komolyan az embereknek mi kínjuk van manapság? O.o
2018. április 30. 18:22
|
|
zsofivokcsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.04. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 269576 offline
|
Persze,hogy Cole megvédte őket,hiszen neki is 15-16 évesen a Disney törölte a p'csáját :DDD De ettől függetlenül nekem a kettő gyerekkel semmi bajom
2018. április 30. 19:06
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Wtf, a lány szerintem tökéletem Kim Possible szerepére. Sokan megtanulhatnák, hogy nem minden a külsőség, színészkedni is tudni kell. Lehet, hogy van olyan lány, aki jobban hasonlít Kim Possible-re, de nem biztos, hogy jól adná át a szerepét.
Cole-tól pedig ez aranyos volt, igaza van.
Cole-tól pedig ez aranyos volt, igaza van.
2018. április 30. 20:15
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Már nem azért, de ez már-már röhejes. : Ezek a színészek csak jelentkeztek a szerepre, aztán örültek, hogy végre megkapták, erre így viselkedni... egyetértek, lehet, vannak, akik jobban hasonlítanak a rajzolt másukra, azonban itt nem az lesz a lényeg. Nem értem, mire fel ez az egész. Komolyan, még egy kampány is. :'d Ilyenekre van eszük egyes embereknek. Remélem, ezek után megmutatják, többet érnek az okoskodó emberek szavainál. ^^
2018. április 30. 20:45
|
|
eszti136ʙᴀᴅ ᴀᴘᴘʟᴇ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 3306 Csatolások: 1063 Azonosító: 155335 offline
|
Igaza van Cole-nak. Nem értem miért kell az embereknek utálkozni, amikor ha annyira zavarja őket, hogy ezek a színészek játszanak a filmben, egyszerűen meg is tehetnék hogy nem nézik meg. Mostanság annyira szőrszálhasogató minden ilyen ember, és arra van kiéhezve, hogy ha kitesznek bármit a webre, egyből belekötnek. Undorító.
2018. április 30. 23:45
Colenak teljesen igaza van. Lehet, hogy elsőre nem a legmegfelelőbb választásnak tűnik, azonban mégiscsak fiatal színészekről van szó, akik a pályájuk kezdetén vannak. Nem kéne gonosz megjegyzésekkel illetni őket, sokkal inkább a film sikeréért lehetne szurkolni.
2018. április 30. 23:56
Legyen ez egyesek életének legnagyobb problémája.
2018. május 01. 10:30
Teljes mértékben igazat adok Cole-nak. Szerencsétlenek, alig várják, hogy kitörjenek és a világ megismerje a nevüket, az emberek meg már úgy utálkoznak, hogy még az előzetest sem látták. És ha nem hasonlítanak a szereplőkre? Az a lényeg, hogy át tudják adni a karaktert. Az embereknek el kéne gondolkodniuk néha, hogy a kinézet vagy a tehetség számít-e jobban. Okkal választotta őket a Disney.
2018. május 01. 11:23
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Teljesen igaza van Cole-nak, annyira nevetséges, hogy néhányan képesek ennyire túlreagálni dolgokat és kampányba kezdenek, lmao get a life y'all
2018. május 01. 11:24
|
|
Revelynne✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.17. Hozzászólás: 6162 Csatolások: 1649 Azonosító: 268727 offline
|
konkrétan azért vannak most kiakadva, mert nem olyan lett a szereposztás, mint ahogy azt a kis buksijukban elképzelték? hát, hogy oda ne rohanjak... #azéletnagyproblémái
mellesleg nekem mindketten szimpatikusak, és nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz a film.
mellesleg nekem mindketten szimpatikusak, és nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz a film.
2018. május 03. 17:45
|
|
TímeeaV.I.P ❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.06. Hozzászólás: 1566 Csatolások: 535 Azonosító: 203278 offline
|
Igazából ez az egész Kim Possible cuccli engem nem érdekel, viszont annyira hülyeség ennyit foglalkozni velük. Lehet, hogy jó lesz ettől függetlenül, most nem mindegy, hogy hasonlítanak-e a karakterre? Így is lehet remek a film.
Ezek a gyerekek pedig nyilván örültek, mikor megkapták a szerepet, de ettől a sok negatív kommentet olvasva, biztos még az életkedvük is elment...
Ezek a gyerekek pedig nyilván örültek, mikor megkapták a szerepet, de ettől a sok negatív kommentet olvasva, biztos még az életkedvük is elment...
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: