Sokan nem voltak megelégedve a választással, és durva megjegyzésekkel illették a fiatal színésznőt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Cole Sprouse megvédte a Kim Possible szereplőgárdáját: „Nőjetek fel!”
2018. április 30. 16:45
Sadie hihetetlenül szimpatikus lány, egyáltalán nem érdemelte meg ezt az utálatot. Cole-tól pedig nagyon rendes dolog volt, hogy kiállt mellettük, remélem mostmár elcsitulnak.
2018. április 30. 18:14
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Most komolyan az embereknek mi kínjuk van manapság? O.o
2018. április 30. 18:22
|
|
zsofivokcsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.04. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 269576 offline
|
Persze,hogy Cole megvédte őket,hiszen neki is 15-16 évesen a Disney törölte a p'csáját :DDD De ettől függetlenül nekem a kettő gyerekkel semmi bajom
2018. április 30. 19:06
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Wtf, a lány szerintem tökéletem Kim Possible szerepére. Sokan megtanulhatnák, hogy nem minden a külsőség, színészkedni is tudni kell. Lehet, hogy van olyan lány, aki jobban hasonlít Kim Possible-re, de nem biztos, hogy jól adná át a szerepét.
Cole-tól pedig ez aranyos volt, igaza van.
Cole-tól pedig ez aranyos volt, igaza van.
2018. április 30. 20:15
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Már nem azért, de ez már-már röhejes. : Ezek a színészek csak jelentkeztek a szerepre, aztán örültek, hogy végre megkapták, erre így viselkedni... egyetértek, lehet, vannak, akik jobban hasonlítanak a rajzolt másukra, azonban itt nem az lesz a lényeg. Nem értem, mire fel ez az egész. Komolyan, még egy kampány is. :'d Ilyenekre van eszük egyes embereknek. Remélem, ezek után megmutatják, többet érnek az okoskodó emberek szavainál. ^^
2018. április 30. 20:45
|
|
eszti136ʙᴀᴅ ᴀᴘᴘʟᴇ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 3306 Csatolások: 1063 Azonosító: 155335 offline
|
Igaza van Cole-nak. Nem értem miért kell az embereknek utálkozni, amikor ha annyira zavarja őket, hogy ezek a színészek játszanak a filmben, egyszerűen meg is tehetnék hogy nem nézik meg. Mostanság annyira szőrszálhasogató minden ilyen ember, és arra van kiéhezve, hogy ha kitesznek bármit a webre, egyből belekötnek. Undorító.
2018. április 30. 23:45
Colenak teljesen igaza van. Lehet, hogy elsőre nem a legmegfelelőbb választásnak tűnik, azonban mégiscsak fiatal színészekről van szó, akik a pályájuk kezdetén vannak. Nem kéne gonosz megjegyzésekkel illetni őket, sokkal inkább a film sikeréért lehetne szurkolni.
2018. április 30. 23:56
Legyen ez egyesek életének legnagyobb problémája.
2018. május 01. 10:30
Teljes mértékben igazat adok Cole-nak. Szerencsétlenek, alig várják, hogy kitörjenek és a világ megismerje a nevüket, az emberek meg már úgy utálkoznak, hogy még az előzetest sem látták. És ha nem hasonlítanak a szereplőkre? Az a lényeg, hogy át tudják adni a karaktert. Az embereknek el kéne gondolkodniuk néha, hogy a kinézet vagy a tehetség számít-e jobban. Okkal választotta őket a Disney.
2018. május 01. 11:23
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Teljesen igaza van Cole-nak, annyira nevetséges, hogy néhányan képesek ennyire túlreagálni dolgokat és kampányba kezdenek, lmao get a life y'all
2018. május 01. 11:24
|
|
Revelynne✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.17. Hozzászólás: 6162 Csatolások: 1649 Azonosító: 268727 offline
|
konkrétan azért vannak most kiakadva, mert nem olyan lett a szereposztás, mint ahogy azt a kis buksijukban elképzelték? hát, hogy oda ne rohanjak... #azéletnagyproblémái
mellesleg nekem mindketten szimpatikusak, és nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz a film.
mellesleg nekem mindketten szimpatikusak, és nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz a film.
2018. május 03. 17:45
|
|
TímeeaV.I.P ❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.06. Hozzászólás: 1566 Csatolások: 535 Azonosító: 203278 offline
|
Igazából ez az egész Kim Possible cuccli engem nem érdekel, viszont annyira hülyeség ennyit foglalkozni velük. Lehet, hogy jó lesz ettől függetlenül, most nem mindegy, hogy hasonlítanak-e a karakterre? Így is lehet remek a film.
Ezek a gyerekek pedig nyilván örültek, mikor megkapták a szerepet, de ettől a sok negatív kommentet olvasva, biztos még az életkedvük is elment...
Ezek a gyerekek pedig nyilván örültek, mikor megkapták a szerepet, de ettől a sok negatív kommentet olvasva, biztos még az életkedvük is elment...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: