Hibátlan lett Jennifer Lopez új videoklipje, amely El Anillo szerzeményéhez készült.
A teljes cikkhez kattints ide!
Királynőt alakít új klipjében Jennifer Lopez: dal- és klippremier!
2018. április 30. 23:41
Imádom Jennifert, de egyszerűen nem bírtam ezt végighallgatni. Számomra még a klipp sem tudta elvonni a figyelmet arról, hogy zeneileg ez lett sajnos véleményem szerint a leggyengébb anyaga.
2018. május 01. 09:19
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 online
|
Nem jött be sem a dal sem a klip miért van arra szükség hogy egy közel 50 éves nő gyakorlatilag pucéran rázza a hátsóját csak hogy el tudja adni magát. Ha már a testét használja valaki arra hogy a művészetét eladhassa akkor lehet abba kéne hagyni és nem ontani magából a gyengébbnél gyengébb dalokat
2018. május 01. 12:36
Örülnék neki, ha ennyi idősen nem a testét mutogatná. Nem érdekel, hogy mennyire sportos és fit, nekem ez visszataszító.
A dal meg úgy, ahogy van pocsék.
A dal meg úgy, ahogy van pocsék.
2018. május 01. 22:31
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
Ez borzalmas zene lett, és a klipp is pocsék. :/
2018. május 20. 21:18
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 online
|
Az instán valaki nekem támadt hogy milyen alapon merem megszólni joga van hozzá hogy ezt tegye mert ez igenis feminista megnyilvánulás és csak a női mivoltát erősíti meg hogy én ne nevezzem magam feministának ha nem értek ezzel egyet, vissza írtam neki hogy bocsi de ha valaki a testét használja pénzcsinálásra az nem feminista az k..a de manapság ez a menő. Már előre félek milyen világba nő fel a most 14 hónapos keresztlányom ha ezt tekintik sokan követendő példának
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: