Starity

Radio Disney Music Awards 2018 – Íme a jelöltek listája!

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. április 30. 08:02 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Június 23-án, a Los Angeles-i Dolby Theatre-ben kerülnek kiosztásra a napjaink legnépszerűbb előadóinak szánt díjak.
A teljes cikkhez kattints ide!
2018. április 30. 08:35 #2
Dorynda
Dorynda
wake up in day one

Státuszstan enhypen for clear skin !!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2021
Csatolások: 32
Azonosító: 261189
Örülök, hogy a BTS-t 4-szer jelölték. Remélem mindet elviszik! heart.gif
2018. április 30. 08:38 #3
- törölt felhasználó -    
Legjobb dal, amire tátogni lehet?? Érdekes kategória.
2018. április 30. 08:48 #4
zsofivokcs
zsofivokcs
visszatérő vendég

StátuszThe lone wolf dies,but the pack survives.
Hozzászólás: 117
Csatolások: 0
Azonosító: 269576
Nem vagyok Selena Gomez rajongó,de remélem,hogy az It Ain't Me és a wolves nyer.
2018. április 30. 09:11 #5
Taesha
Taesha
virtual angel ⁠☆

Státuszsaw ateez 02.14 ౨ৎ saw artms 10.13
Hozzászólás: 2268
Csatolások: 491
Azonosító: 268158
Szurkolok a BTSnek heart.gif
2018. április 30. 09:29 #6
- törölt felhasználó -    
Na végre normális kategóriákban is jelölték a BTS-t, szurkolok nekik. biggrin.gif De örülnék, ha más koreai csapattal is foglalkoznának. Ha népszerű együtteseket akarnék felsorolni, akiket simán megjelölhetnének, akkor ott az EXO, GOT7, BlackPink, Twice és még mások..
Tényleg imádom a fiúkat, és ne kövezzetek meg, de egy kicsit durva, hogy mindenki csak velük van elfoglalva. Jó ez a népszerűség csak sajnos az utóbbi időben nagyon megváltozott a stílusuk és a személyiségük is egyaránt. És ezt annyira az új rajongók nem tudják felfogni, mert csak a jelenlegi BTS-t látják.
Nem tetszik nekem ez a nyugat felé nyitás. Egy az, hogy a hétből csak egy tag tud angolul beszélni. Már lassan nem mondanám őket koreai bandának, csak annyi, hogy azon a nyelven énekelnek (de ahogy elnézem a Mic Drop-ot nem sokáig kell várni, hogy angol dalokat gyártsanak). A számaik teljesen elamerikásodott és nincs benne az a varázs, ami a legtöbb k-pop dalban benne van. Ráadásul a Billboardon lesz a comeback-jük?!!
Kicsit túl sok lett a rizsa, csak leírtam amit gondolok ezzel kapcsolatban.
De egyelőre szurkoljunk a nekik.
2018. április 30. 09:46 #7
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Jujj, hajrá Bebe Rexha, Maroon 5, Imagine Dragons, Julia Michaels, Camila Cabello, Shawn Mendes, Lauv, Demia Lovato, Meghan Trainor és Bruno Mars!(:
2018. április 30. 10:36 #8
Vivi Grier
Vivi Grier
új tag

StátuszVámpírnaplókat nézek
Hozzászólás: 1
Azonosító: 261255
#MendesArmy
2018. április 30. 10:41 #9
- törölt felhasználó -    
Hailee és Dua, szurkolok heart.gif
2018. április 30. 11:08 #10
Friday13
Friday13
visszatérő vendég

StátuszPéntek 13-a, a szerencse napom
Hozzászólás: 290
Azonosító: 245527
Lehet, hogy le vagyok maradva a korral, de mit keres itt a BTS?
2018. április 30. 11:20 #11
Rêveur
Rêveur
loml ౨ৎ

Státuszlife is tricky baby, stay in your magic ⊹₊⋆
Hozzászólás: 37774
Csatolások: 22367
Azonosító: 252965
Mint a többi ilyen díjátadónál, most is biztos velem van a baj, hogy az itt felsoroltak közül senkit sem ismerek/szeretek.
2018. április 30. 12:08 #12
- törölt felhasználó -    
Halsey, Kelsea és az Imagine Dragons jelölésének rendkívül örülök, viszont én sem értem, hogy a BTS mit keres itt. Szeretem őket, jó a zenéjük, és amit az egyik barátnőm mesélt eddig róluk, az alapján tündéri emberek, de nem egy amerikai díjátadón kéne ott lenniük, szerintem.
2018. április 30. 12:13 #13
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
ki gondolta volna, hogy a BTS is jelölést kap. rolleyes.gif imádom őket, de manapság már minden ilyen hülyeségen jelölve vannak. xd
de végre normális kategóriában is jelölve vannak, ennek viszont örülök.
2018. április 30. 12:58 #14
Nelli00
Nelli00
the chin thing™ tae does to jungoo

Státuszmikrokosmos
Hozzászólás: 1104
Csatolások: 2
Azonosító: 258594
Megmondom őszintén, engem is kezd egy pöppet zavarni a médiának ez a BTS mániája, de azt nem mondanám, hogy elamerikaiasodnának (aztakurva de hosszú szót raktam össze). Angol dalokat biztos nem fognak csinálni, de elképzelhetőnek tartom, hogy több angol kifejezés lesz benne. (én a Mic Drop remixről még mindig azt gondolom, hogy fantasztikus lett és imádom, és nem értem akik azt mondták/mondják, hogy az nem BTS, hát hogy lenne már az, ha Steve Aoki remixe??) A májusi comeback-től viszont én is tartok kicsit. Remélem nem lesz nagyon más a hangzásuk. Akárki akármit mond, a DNA is egy királynő, csak ilyet eddig nem láttunk tőlük. Olvastam twitteren egy hozzászólás láncot, hogy miért lett ennyire sikeres a dal. Jól lett kompolnálva, változatos meg fent tartja az izgalmat vagy mi a franc volt már leiírva, a lényeg, hogy fülbemászóra sikeredett. Van egy nem angol, nem tudom milyen nyelvű de valami latin féle díjátadó aminek már én is elfelejtettem a nevét, de ott egy csomó másik kpop bandát is bevontak a kategóriákba, még olyan is van, hogy legjobb veterán banda, köztük a BigBang-el és a Super Junior-ral is. Annak örültem nagyon. Ha már ennyire kell a nyugatiaknak a pénz és a figyelem, kihasználhatnák a többi fandomot is. Hiába koreaiak, az a probléma néhány emberrel, (szerintem) hogy nagyon Koreára koncentrálnak, és azt hiszik, hogy egy koreai művész nem lehet hatalmas a világ más pontjain. Én személy szerint nem mondom azt, hogy nem kéne bárhol ott lenniük, mert persze hogy vannak nagyra törő álmaik a fiúknak, de nem ők jelölik saját magukat. Ezek a műsorok leginkább a lehetőséget látják egyaránt bennük és a fandomban is, mert tudják jól, hogy mennyire elvetemültek vagyunk, és ha valamit eldöntünk, történetesen, hogy megnyerünk egy díjat, akkor az úgy is lesz. Ne a srácokat hibáztassátok. Aki nézi a Burn The Stage dokut az úgy is rájön, hogy bizony nagyobbak lettek a céljaik és az álmaik, nem szálltak el maguktól. Folyton azt ismételgetik, hogy keményebben kéne dolgozniuk és fognak is, én meg csak pislogok, hogy mi lenne ha inkább aludnál egyet... Nem értem mi a probléma azzal, hogy egyre híresebbek és népszerűbbek lesznek és egyre jobb helyen vannak a top nem tudom hányas listán. Csak azért, mert koreaiak? Kevesebbek volnának az idolok mint a nyugati zenészek? Nem. Mindenkinek egyforma esélye van a feltörekvésre. Abban igazat adok sunmi-nak, hogy én sem láttam a régi BTS-t, de én valahogy nem érzem a régi felvételekhez képest, hogy megváltoztak volna. Ha mondjuk egy év után a fejükbe szállna ez a hatalmas siker, akkor mindent visszavonok, de én most még úgy látom, hogy tudják kezelni a dolgot.

Nem tudom ki fogja elolvasni ezt a hosszú kommentet, de szerettem volna kiírni magamból, és még vitázni is van kedvem, szóval nyugodtan lehet ellenérvelni meg ilyesmik, sőt, még örülnék is ha valaki "belém kötne", természetesen intelligens és kultúrált kereteken belül. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Taesha
2018. április 30. 16:17 #15
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Herótom van már ettől a BTS mániától. Áldom az eget amiért mindez nem az EXO-val történik, mert szerintem ez akármelyik kedvenc csapatomtól elvenné a kedvemet.... annyira látni, hogy erőltetve van a dolog, nekem kínos már. Mintha attól, hogy koreaiak máshogy kellene bánni velük, adott esetben pátyolgatni őket vagy nem is tudom, hogy fogalmazzak. Úgy érzem, hogy pl. az amerikaiak próbálják felkarolni őket, mintha nélkülük nem lenne elég népszerű ez a műfaj. Attól meg aztán tényleg kivagyok ha a csapattal azonosítják a kpopot, sőt... ha már nem is a kpop kategóriába sorolják őket. o.o A tagokkal nincs különösebb bajom, csak...csak vannak sokkal tehetségesebb előadók is Koreában akik egyedibbek a szememben, ennyi.
2 felhasználónak tetszik: Pheebs, Elody
2018. április 30. 18:27 #16
Shadowsarcasm
Shadowsarcasm
új tag

Státuszno matter who are you...you are beautiful.
Hozzászólás: 56
Azonosító: 266267
Csak a 5sos hiányolom
2018. április 30. 19:10 #17
yoonkook
yoonkook
visszatérő vendég

StátuszIf you listen closely you can hear me not caring.
Hozzászólás: 199
Azonosító: 269565
Én nagyon örülök a BTS-nek,de picit tényleg zavaró,hogy más csapatokat a kpopban le se sz*rnak. A BTS viszont nagyon keményen dolgozik szóval őket felesleges azért utálni,mert pont ők lettek felkapva. Amúgy meg amerikai díjátadókon mindig van egy csomó külföldi előadó jelölve pl. Dua Lipa és Justin Bieber sem amerikai rolleyes.gif
2018. április 30. 19:35 #18
Pheebs
Pheebs
ʕ ᵔᴥᵔ ʔ

Státuszold keys won't unlock new doors
Hozzászólás: 4630
Csatolások: 300
Azonosító: 233447
Idézet (exoverdose @ 2018.04.30. 16:17)
Herótom van már ettől a BTS mániától. Áldom az eget amiért mindez nem az EXO-val történik, mert szerintem ez akármelyik kedvenc csapatomtól elvenné a kedvemet.... annyira látni, hogy erőltetve van a dolog, nekem kínos már. Mintha attól, hogy koreaiak máshogy kellene bánni velük, adott esetben pátyolgatni őket vagy nem is tudom, hogy fogalmazzak. Úgy érzem, hogy pl. az amerikaiak próbálják felkarolni őket, mintha nélkülük nem lenne elég népszerű ez a műfaj. Attól meg aztán tényleg kivagyok ha a csapattal azonosítják a kpopot, sőt... ha már nem is a kpop kategóriába sorolják őket. o.o A tagokkal nincs különösebb bajom, csak...csak vannak sokkal tehetségesebb előadók is Koreában akik egyedibbek a szememben, ennyi.

meghajolo.gif thumbsup.gif Abszolút egyet értek veled!
Én is roppant hálás vagyok, amiért nem az EXO megy ezeken a dolgokon át. Engem szerintem kicsit megviselne, ha velük is ez történne, de biztos, hogy mellettük maradnék, ameddig világ a világ.
Régen próbáltam hallgatni BTS dalokat, volt is amit kedveltem kicsit, de nem lett kedvenc, de a mostaniak abszolút nem tetszenek, meg én már régóta mondogatom, hogy a személyiségük is megváltozott, de eddig szinte mindenki lehurrogott..
Nem vagyok multifandom, de az viszont abszolút túlzás, ahogy mondtad is, hogy egyenlőnek tekintik őket a kpop-pal.. Annyi más, csodás előadó van ott még rajtuk kívül, mindegyiket tisztelem és tényleg le a kalappal előttük, akik szintén megérdemelnék a figyelmet. Mert nem egy tehetségesebb előadó, saját megítélésem szerint tehetségesebb, előadó kerül háttérbe.
Nekem nagyon túlzás ami körülöttük megy manapság.. a rajongókról nem is beszélve.. TISZTELET A KIVÉTELNEK, mielőtt még mindenki küldözgetné a már jól megszokott "nem minden army ilyen" kezdetű üzenetet. Tudom, hogy nem a csapat tehet róla, de az állandó például fanwar-ok, amik azért többször indulnak tűlük (más fandom is csinál ilyet, de az más téma) már nagyon véget érhetne, mert ez így nagyon nincs rendben. Valamint a hozzáállásuk, miszerint a BTS volt, aki utat tört Amerikába és ők ismertették meg a műfajt elég nagy túlzás. A rajongóknál, ismét TISZTELET A KIVÉTELNEK, egyre többet hiányzik az alapvető tisztelet. Meg amit azzal a talán kanadai rádiós műsorral műveltek.. rolleyes.gif volt egy kedves gesztus, 1 óra kpop, de nem tudták elviselni, hogy nem csak BTS lesz benne és emiatt törlésre került az adás.. minden fandomnak megvan a maga hibája, ami természetes, de amik itt történnek.. Van twitterem, de szánt szándékkal tartom magam távol tőle.. tudom mik történnek, nem mindenről, de sok dologról tudok és örülök neki, hogy nem látom őket. Tumblr-ről meg még pár appról informálódom, és egyszerűen sok ez.. az a rengeteg, tömény utálat.. nekem nem kell belőle semmi.
Mint ahogy előttem is írták, lehet írni nekem is, beszélhetünk erről normális keretek közt, normál hangnemben.
Valamint még mielőtt nagy army-hater -ként híresülnék el, nem a teljes fandommal van bajom, csak a gyermekded rétegével, tudom, hogy vannak nagyon aranyos és rendes army-k is, szóval tényleg nem a teljes fandomról írtam.
1 felhasználónak tetszik: exoverdose
2018. április 30. 20:44 #19
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
oh jeejs, a szokásos egyhangú lista, azzal a különbséggel, hogy a BTS hivatalosan is belépett az amerikai eladási termékek közé, amit pár évig mindenhol nyomnak
klassz
1 felhasználónak tetszik: Elody
2018. május 01. 00:39 #20
BeckyGforevör
BeckyGforevör
Hozzászólás: 501
Azonosító: 258339
még mindig nem értem, hogy mi olyan jó a BTS-ben és Ed-ben?!
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!