Nem számít, hogy történelmi helyszínt, híres embert, vagy csak egy hétköznapi személyt látunk – mindegyik egy történetet mesél el nekünk.
A teljes cikkhez kattints ide! (18+)
10 ritka történelmi fotó (18+)
2018. április 29. 14:51
|
|
Revelynne✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.17. Hozzászólás: 6162 Csatolások: 1649 Azonosító: 268727 offline
|
imádom a történelmet tanulmányozni, ezeket a képeket pedig egyszerre találom lenyűgözőnek és hátborzongatónak, utóbbi főleg a holokauszt témájú képekre vonatkozik. remek cikk lett.^^
2018. április 29. 15:42
Szörnyű, hogy mit éltek át az emberek a holokauszt alatt.. Összességében a képek történelmi mivoltukat illetően lenyűgözőek.
2018. április 29. 16:37
|
|
CseszkóAnnaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 245523 offline
|
Nem szoktam kommentelni, de az ilyen cikkek nagyon érdekesek! Jöhetne több az oldalra belőlük! Színesebb lenne az egész!
2018. április 29. 16:42
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Az ilyen cikkek a kedvemceim.
Nemrég fejeztem be egy holokauszttal foglalkozó könyvet: Dr. Nyiszli Miklós - Dr. Mengele boncolóorvosa voltam,ami egy különösen undort kiváltó története az akkori borzalmaknak. Azóta nem tudok megdöbbenni az ilyen képeken.
Nemrég fejeztem be egy holokauszttal foglalkozó könyvet: Dr. Nyiszli Miklós - Dr. Mengele boncolóorvosa voltam,ami egy különösen undort kiváltó története az akkori borzalmaknak. Azóta nem tudok megdöbbenni az ilyen képeken.
2018. április 29. 16:52
|
|
Elina98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.02. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 267659 offline
|
Én is ezeket a cikkeket kedvelem a legjobban.
Érdekes visszalátni a múltat képekben, és belepillantani az akkori élet bizonyos momentumaiba.
Maiko- Köszönöm, hogy leírtad ezt a könyvet. Majd mindenképpen rákeresek.
Érdekes visszalátni a múltat képekben, és belepillantani az akkori élet bizonyos momentumaiba.
Maiko- Köszönöm, hogy leírtad ezt a könyvet. Majd mindenképpen rákeresek.
2018. április 29. 18:50
|
|
yoonkookvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.03. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 269565 offline
|
Ha ilyeneket látok vagy ilyenekről olvasok akkor elég nehéz értelmes gondolatokat megfogalmazni...Konkrétan nem jutok szóhoz
(egyébként pedig borzalmasan izgalmasak ezek a cikkek szóval még több ilyet
)
(egyébként pedig borzalmasan izgalmasak ezek a cikkek szóval még több ilyet
2018. április 29. 19:42
A cikk olvasása közben csak két dolog járt a fejemben: az egyik az, hogy milyen szívesen mennék vissza a huszadik század második felének Amerikájába, hisz az a világ egyszerre tűnik közelinek, mégis távolinak a mostanitól, de mindemellett persze végtelenül izgalmasnak és hangulatosnak néz ki mind ezeken a képeken, mind a filmekben. A másik pedig, hogy már számát sem tudom, hanyadjára sikerült rácsodálkoznom az emberi kegyetlenség legsötétebb formáira. A holokausztos képek például szörnyűséges érzelmeket váltottak ki belőlem... annyi ártatlan ember... annyi, fényes jövő előtt álló kisgyermek... olyan sokat hallunk még mindig erről az embertelen eseményről, mégis, mind a mai napig képes meglepetést és újabb borzongást kiváltani belőlünk. Közhelyesen hangzik, de olyan elképesztő, hogy egyesek ekkora gonoszsággal éltek a szívükben. Valódi szörnyetegek.
2018. április 29. 21:36
|
|
Anonymous74új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.13. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 266875 offline
|
Talán az ilyesmi cikkeket szeretem a legjobban, mert nagyon érdekes látni ezeket a képeket.
2018. április 30. 09:43
|
|
awesome_treasureúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.07. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 258694 offline
|
olyan jók ezek a képek!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.

0 felhasználónak tetszik: