Nem számít, hogy történelmi helyszínt, híres embert, vagy csak egy hétköznapi személyt látunk – mindegyik egy történetet mesél el nekünk.
A teljes cikkhez kattints ide! (18+)
10 ritka történelmi fotó (18+)
2018. április 29. 14:51
|
|
Revelynne✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.17. Hozzászólás: 6162 Csatolások: 1649 Azonosító: 268727 offline
|
imádom a történelmet tanulmányozni, ezeket a képeket pedig egyszerre találom lenyűgözőnek és hátborzongatónak, utóbbi főleg a holokauszt témájú képekre vonatkozik. remek cikk lett.^^
2018. április 29. 15:42
Szörnyű, hogy mit éltek át az emberek a holokauszt alatt.. Összességében a képek történelmi mivoltukat illetően lenyűgözőek.
2018. április 29. 16:37
|
|
CseszkóAnnaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 245523 offline
|
Nem szoktam kommentelni, de az ilyen cikkek nagyon érdekesek! Jöhetne több az oldalra belőlük! Színesebb lenne az egész!
2018. április 29. 16:42
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Az ilyen cikkek a kedvemceim.
Nemrég fejeztem be egy holokauszttal foglalkozó könyvet: Dr. Nyiszli Miklós - Dr. Mengele boncolóorvosa voltam,ami egy különösen undort kiváltó története az akkori borzalmaknak. Azóta nem tudok megdöbbenni az ilyen képeken.
Nemrég fejeztem be egy holokauszttal foglalkozó könyvet: Dr. Nyiszli Miklós - Dr. Mengele boncolóorvosa voltam,ami egy különösen undort kiváltó története az akkori borzalmaknak. Azóta nem tudok megdöbbenni az ilyen képeken.
2018. április 29. 16:52
|
|
Elina98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.02. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 267659 offline
|
Én is ezeket a cikkeket kedvelem a legjobban.
Érdekes visszalátni a múltat képekben, és belepillantani az akkori élet bizonyos momentumaiba.
Maiko- Köszönöm, hogy leírtad ezt a könyvet. Majd mindenképpen rákeresek.
Érdekes visszalátni a múltat képekben, és belepillantani az akkori élet bizonyos momentumaiba.
Maiko- Köszönöm, hogy leírtad ezt a könyvet. Majd mindenképpen rákeresek.
2018. április 29. 18:50
|
|
yoonkookvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.03. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 269565 offline
|
Ha ilyeneket látok vagy ilyenekről olvasok akkor elég nehéz értelmes gondolatokat megfogalmazni...Konkrétan nem jutok szóhoz
(egyébként pedig borzalmasan izgalmasak ezek a cikkek szóval még több ilyet
)
(egyébként pedig borzalmasan izgalmasak ezek a cikkek szóval még több ilyet
2018. április 29. 19:42
A cikk olvasása közben csak két dolog járt a fejemben: az egyik az, hogy milyen szívesen mennék vissza a huszadik század második felének Amerikájába, hisz az a világ egyszerre tűnik közelinek, mégis távolinak a mostanitól, de mindemellett persze végtelenül izgalmasnak és hangulatosnak néz ki mind ezeken a képeken, mind a filmekben. A másik pedig, hogy már számát sem tudom, hanyadjára sikerült rácsodálkoznom az emberi kegyetlenség legsötétebb formáira. A holokausztos képek például szörnyűséges érzelmeket váltottak ki belőlem... annyi ártatlan ember... annyi, fényes jövő előtt álló kisgyermek... olyan sokat hallunk még mindig erről az embertelen eseményről, mégis, mind a mai napig képes meglepetést és újabb borzongást kiváltani belőlünk. Közhelyesen hangzik, de olyan elképesztő, hogy egyesek ekkora gonoszsággal éltek a szívükben. Valódi szörnyetegek.
2018. április 29. 21:36
|
|
Anonymous74új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.13. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 266875 offline
|
Talán az ilyesmi cikkeket szeretem a legjobban, mert nagyon érdekes látni ezeket a képeket.
2018. április 30. 09:43
|
|
awesome_treasureúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.07. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 258694 offline
|
olyan jók ezek a képek!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: