A BuzzFeed összegyűjtött jó pár hátborzongató történetet kísértetjárta kollégiumokról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ma este tuti nem alszol! Íme pár igaz történet kísértetjárta kollégiumokról – II. rész
2018. április 29. 12:57
|
|
Revelynne✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.17. Hozzászólás: 6162 Csatolások: 1649 Azonosító: 268727 offline
|
ne már, pedig úgy reménykedtem, hogy soha többé nem találom szembe magam azzal az utolsó giffel.xd elég volt egyszer, mikor még kisebb voltam és nagyon sokáig féltem tőle, lol.
egyébként jó cikk lett, bár engem az a gif tényleg jobban megrémített, mint a sztorik nagy része, de ez talán annak tudható be, hogy nagyon szeretem a horror filmeket/könyveket és már nem ijedek meg olyan könnyen.xd
egyébként jó cikk lett, bár engem az a gif tényleg jobban megrémített, mint a sztorik nagy része, de ez talán annak tudható be, hogy nagyon szeretem a horror filmeket/könyveket és már nem ijedek meg olyan könnyen.xd
2018. április 29. 13:19
Egyáltalán nem biztos, hogy ezek igazak. De amúgy nagyon szeretek ilyeneket olvasni, nézni. Mindig is érdekeltek a szellemekkel kapcsolatos dolgok.
2018. április 29. 13:43
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Még jó,hogy szeptembertől én is kolis leszek
2018. április 29. 13:43
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Érdekes történetek!
2018. április 29. 15:30
Bár kérdéses, hogy mennyi igazságalapja van ezeknek a történeteknek, én nagyon szeretek ilyesmiket olvasni.
2018. április 29. 15:48
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Nem igazán hiszem, hogy ezek a történetek valósak de attól még hiszek a szellemekben.
2018. április 29. 16:59
|
|
Elina98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.02. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 267659 offline
|
A sok szellemes horrortörténet után én már csak azt tudnám mondani, örüljenek, amíg csupán ennyit kell megtapasztalniuk. Bár az ötös és hatos egy kicsit tényleg creepy.
2018. április 29. 17:10
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Abban a koliban, ahol én lakok, talán még nem történt ilyesmi. De amúgy volt egyszer egyik este, hogy barátnőmmel aludni készültünk (egymás mellett vannak az ágyaink) és egy különös kis fénykör jelent meg a kettőnk közt lévő padlón. De az ajtó is be volt csukva, a függönyök elhúzva. Aztán pár perc múlva két olyan kis folt lett. Mikor felkapcsoltam a villanyt, eltűntek. Aztán mikor újra lekapcsoltam, megint ott voltak. Ilyen kékes-zöldes színűek voltak. És barátnőm ágya felé haldtak. Nagyon furcsa volt.
2018. április 29. 21:04
|
|
eszti136ʙᴀᴅ ᴀᴘᴘʟᴇ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 3306 Csatolások: 1063 Azonosító: 155335 offline
|
Őszinte leszek, a sztoriktól nem igazán ijedtem meg, de az utolsó giftől piszkosul.
Egyébként érdekes cikk lett.
1 felhasználónak tetszik:
Dwaejitokki
2018. április 29. 21:11
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
De most komolyan; van olyan valaki, aki ezeket elhiszi? Nagyon kamu szaguk van. XD
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.