"Túlságosan is publikus kapcsolata Taylor Swift énekesnővel 2016-ban sokat rontott a megítélésén, leginkább zavarodottságot és gúnyt váltott ki vele a közönségből, amely nem értette, hogyan változott át a korábban zárkózott Hiddleston azzá a feltűnésre vágyó férfivá, aki hamis tetoválást és „Szeretem TS-t” feliratú trikót öltött magára. A nem értést gúnyos megvetés követte és ennek a színész itta meg a levét: a korábbi hírneve, a tökéletes brit úriember képe, amelyet addig hozzá kapcsoltak, nagyjából a múltté lett és azzal is megvádolták, hogy nem őszinte érzelmek fűzték az énekesnőhöz."
Ez kivételesen teljesen jól lett megfogalmazva. Régen kedveltem őt, de a cikkben is leírtak miatt valahogy elvesztette a "varázsát". Számomra legalábbis.
Tom Hiddleston, a Marvel megmentője - spoiler!
2018. május 03. 19:07
|
|
Gyllenhaalantichrist superstar |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.05. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 238625 offline
|
2018. május 10. 14:04
|
|
rodiniaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.10. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 269834 offline
|
Én teljesen kiakadtam ezen az ostoba halálon, amit Loki fejére mértek. Egyszerűen nem tudok napirendre térni fölötte. Én azért máshogy csináltam volna. Loki átáll Thanos oldalára és a megmaradt Chitauri haddal a Föld ellen indul. Wakangában harc közben áldozza fel magát Thorért, mondjuk brutálisan, úgy hogy levágja Thanos a fejét. Akkor nincs az, hogy visszajön, vagy nem jön. Nem fog, olvastam hogy a rendező testvérek öregnek tartják a szerepre. Annyi baj legyen, tehetséges, nagyszerű színész, csak még sokáig élvezhessük az alakítását.
2018. május 13. 17:33
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (rodinia @ 2018.05.10. 14:04)
Én teljesen kiakadtam ezen az ostoba halálon, amit Loki fejére mértek. Egyszerűen nem tudok napirendre térni fölötte. Én azért máshogy csináltam volna. Loki átáll Thanos oldalára és a megmaradt Chitauri haddal a Föld ellen indul. Wakangában harc közben áldozza fel magát Thorért, mondjuk brutálisan, úgy hogy levágja Thanos a fejét. Akkor nincs az, hogy visszajön, vagy nem jön. Nem fog, olvastam hogy a rendező testvérek öregnek tartják a szerepre. Annyi baj legyen, tehetséges, nagyszerű színész, csak még sokáig élvezhessük az alakítását.
Ezt a "túl öreg" szöveget én is olvastam, csak akkor nem értem, hogy Tom miért mondta, hogy "minden rendben", amikor azt kérdezték tőle valahol, hogy mi lesz Lokival?
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: