Bemutatta Body névre keresztelt parfümjét, ami már így is nagy port kavart, Kim Kardashian.
A teljes cikkhez kattints ide!
Így néz ki Kim Kardashian meztelen teste parfümként
2018. április 27. 20:01
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Najo ez csak szerintem gáz de nagyon? Ki akarna ilyen parfumot használni emberek között? Amin egy meztelen test van :/
2018. április 27. 20:53
Én birom ezt a nőt.
Szerintem nagyon jól néz ki a parfüm, mondjuk a képei instán eléggé megbotránkoztatóak voltak az utóbbi időben. :'D
2018. április 27. 21:14
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Hát nem tudom... Nem mondom, hogy nem tetszik, de tetszeni se tetszik, szóóval, ja
Érdekesen néz ki. Nekem még mindig taszító és természetellenes az alakja.
Érdekesen néz ki. Nekem még mindig taszító és természetellenes az alakja.
2018. április 28. 11:00
|
|
KaylaNedinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.28. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 269736 offline
|
Hát , igazság szerint ha a parfümnek az üvege ˙(mármint amiben van a parfüm) nem lenne ilyen , akkor talán kíváncsi lennék . De gondolom a kíváncsiságnak van ára is , már ahogy ismerem ezt a családot ...
2018. április 28. 11:12
Szerintem a Jean Paul Gaultier darab ízlésesebben néz ki, de azért kíváncsi lennek ennek az illatára is.
2018. április 28. 19:59
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Húha, el tudom képzelni, milyen reakciókat kapnék, ha elővennék egy ilyen parfümöt bárhol... xd
Egyébként a Jean P. Gaultier féle parfüm tényleg jobban néz ki, annak ellenére, hogy nekem ez a meztelen női alakos design nem igazán tetszik.
Egyébként a Jean P. Gaultier féle parfüm tényleg jobban néz ki, annak ellenére, hogy nekem ez a meztelen női alakos design nem igazán tetszik.
2018. április 30. 16:06
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Nem tudom miért, de nekem kifejezetten tetszik.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: