A Disney bejelentette a Kim Possible élőváltozatos mozijának két főszereplőjét: a választás megosztotta az internetet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ők lesznek a Kim Possible élőváltozatos főszereplői
2018. április 27. 16:17
|
|
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline
|
Miért nem lehet békén hagyni a régi klasszikusokat? A gagyi élőszereplős filmekkel csak meggyalázzák a gyerekkorom kedvenc meséit.
1 felhasználónak tetszik:
forever.romanci
2018. április 27. 18:49
|
|
eszti136ʙᴀᴅ ᴀᴘᴘʟᴇ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 3306 Csatolások: 1063 Azonosító: 155335 offline
|
Nem is tudom. Szimpatikusak, meg várom, mi lesz ebből, és tényleg, én csak pozitívan tudok hozzáállni.
Szerintem jól fog kisülni. Már csak Rufusra leszek kíváncsi.
2018. április 27. 23:19
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
bestdamnfan: a Szépség és a szörnyeteg szerintem hihetetlen jól sikerült, inkább dicsőíti (ha lehet így mondani) a mese változatot. Ez is bőven lehet jó, meg a többi élőszereplős dolog is. Én örülök neki és kiváncsian várom ezt is
2018. április 28. 10:21
|
|
Raven007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.02.07. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 268997 offline
|
annyira fiatalok, nemtudom mennyire lehet majd így komolyan venni az egész kémkedést és tudom, hogy a mesében sem voltak sokkal idősebbek, de sokszor öregítenek inkább a karaktereken, mint a Percy JAcksonos filmekben is. Lehet itt sem ártott volna.
2018. április 28. 10:41
Engem érdekelne a film, de azonnal az jutott eszembe, hogy lehet pénzkidobás lenne, mert nagy az esélye, hogy pocsék lesz. :/
2018. április 28. 12:54
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Kíváncsi vagyok, mit fognak kihozni a filmből, de ezek a szereplők nekem nem jönnek be, nem is hasonlítanak és tényleg túl fiatalok.
2018. április 28. 13:44
|
|
KaylaNedinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.28. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 269736 offline
|
Hát , engem nem túlzottan érdekel . Manapság minden régi meséből ( vagy mostaniból ) filmet akarnak csinálni . De nem értem , hogy miért ? Mert ott az eredeti , és akkor most a filmesek azt fogják eljátszani .... Meg azt is hozzáteszem , hogy ezek kicsit sem hasonlítanak a mesében szereplőkre .... A magyar unokatesóm jobban hasonlít arra a Kimre .
2018. május 22. 16:53
|
|
Butteflyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.26. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 268840 offline
|
A következő meg a Phineas and Ferb lesz vagy mi?
Különben is Kim Possible a vörös haja nélkül már nem is az igazi.
Ha meg nem igazi akkor nem jön vissza az az érzés ami akkor volt, amikor az eredetit néztem.
Valamiért a Disneynek kedvenc hobbijává vált a gyerekkorom teljes megsemmisítése.
Különben is Kim Possible a vörös haja nélkül már nem is az igazi.
Ha meg nem igazi akkor nem jön vissza az az érzés ami akkor volt, amikor az eredetit néztem.
Valamiért a Disneynek kedvenc hobbijává vált a gyerekkorom teljes megsemmisítése.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.