Öngyilkos lett Avicii
2018. április 27. 13:32
|
|
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline
|
Annyira hihetetlen még mindig ez az egész. Az a durva, hogy én halála után még jobban megkedveltem őt, mint előtte, mert jobban utánaolvastam, és megismertem, hogy milyen is volt ő. Én magam is introvertált ember vagyok, sok hasonló gondolattal, mint amik őt foglalkoztatták, én tudom milyen az, amikor sokan vesznek téged körül és mégis egyedül vagy... nagyon sajnálom, hogy ez nála ennyire messzire elfajult
Hiányozni fog, és mostmár teljesen más gondolatokkal fogom hallgatni a számait
Hiányozni fog, és mostmár teljesen más gondolatokkal fogom hallgatni a számait
2018. április 27. 16:17
|
|
UnchartedPs gamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 2058 Csatolások: 0 Azonosító: 210588 offline
|
Csak azt nem értem mit akart ő az élettől még?
Volt családja,egészséges volt,tehetséges,azt csinált amit szeretett,nem halt meg senkije.Elmehetett volna pszichológushoz is akár.
Volt családja,egészséges volt,tehetséges,azt csinált amit szeretett,nem halt meg senkije.Elmehetett volna pszichológushoz is akár.
2018. április 27. 18:02
Idézet (holczerd1997 @ 2018.04.27. 16:17)
Csak azt nem értem mit akart ő az élettől még?
Egyáltalán nem volt egészséges, az utóbbi néhány évben meg pláne nem. Egy ennyire zárkózott és érzékeny embernek, mint ő, egy ilyen életmód az emberek elképzelésének a teljes ellentéte lehet. Stressz, teher egy idő után, főleg, hogy gyakorlatilag szinte MINDENKI erőltette körülötte, hogy csinálja, turnézzon, még akkor is, amikor már a fellépés gondolatától is görcsbe szorult a gyomra... Borzasztóan szomorú, hogy hagyták őt így elveszni, pedig tudták, min megy keresztül. (Ajánlom a róla készült dokumentumfilmet, sok mindent megértet.)
2018. április 27. 21:49
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Nagyon sajnálom, ami vele történt. Még mindig nehéz elhinni. Nyugodjon békében!
♥
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: