Fantasztikusan pörgősre sikeredett új dala, amelyen J. Balvin is közreműködött.
A teljes cikkhez kattints ide!
A nyár egyik slágerével jelentkezett Liam Payne
2018. április 22. 15:46
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Nekem nagyon bejön, zsinórban négyszer hallgattam meg egymás után. Szerintem pont esélyes arra, hogy a nyár slágere legyen.
2018. április 22. 20:22
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
Nekem nagyon bejön, pedig az összes 1D tag szólómuzsikája közül Liam stílusa áll a legtávolabb tőlem, de ez jó!
Amúgy csak nekem tűnt fel, hogy mióta külön vannak minden egyes srácnak sokkal de sokkal jobban szól a hangja? Mintha az utóbbi másfél évben csak énekórára jártak volna. 2012-ben egyedül Zayn volt az akinek ilyen nagyon jónak nevezhető hangja volt, najó talán még Liamnek, de most mind az öten rohadt jól szólnak, élőben, lemezen, acapella stb. Nekem szó szerint leesett az állam.
Amúgy csak nekem tűnt fel, hogy mióta külön vannak minden egyes srácnak sokkal de sokkal jobban szól a hangja? Mintha az utóbbi másfél évben csak énekórára jártak volna. 2012-ben egyedül Zayn volt az akinek ilyen nagyon jónak nevezhető hangja volt, najó talán még Liamnek, de most mind az öten rohadt jól szólnak, élőben, lemezen, acapella stb. Nekem szó szerint leesett az állam.
2018. április 22. 23:41
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
A nyári bulis estékre elmenne
2018. április 23. 07:23
|
|
nagypetra0801új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.07. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 250405 offline
|
J Balvin mentette meg ezt a dalt szerintem.
2018. április 23. 10:54
|
|
Szexi Pasik Imádójaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.03.18. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 269420 offline
|
Nagyon jó lett. Várom a klipet hozzá.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: