Starity

A Backstreet Boys 25 éves fennállását ünnepelte

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. április 21. 20:13 #1
- törölt felhasználó -    
A csiripelő alkalmazáson tudatta a rajongóival a Backstreet Boys, hogy immár 25 éve a zenei életünk részei. Lehet szeretni őket avagy éppen utálni, de a popzenének nagy zászlóshajója ez a formáció!
A teljes cikkhez kattints ide!
3 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Szandi0820, madeleine.
2018. április 21. 20:43 #2
- törölt felhasználó -    
Nem csak Kevin kilépése miatt volt zökkenőmentes a banda pályája. Ne feledkezzünk meg A.J drog és alkohol problémáiról, vagy éppen Nick alkohol függőségéről, vagy Brian betegségéről, ami tönkretette a hangszálait
1 felhasználónak tetszik: madeleine.
2018. április 21. 20:51 #3
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Meg is érdemlik a népszerűséget és hogy ilyen szép születésnapot ünnepelhetnek. Az elején több nyálas daluk (és klipjük) volt, de aztán előjöttek azokkal a klassz szerzeményekkel, amiket ma is nagyon szeretek. wub.gif Nálam a Millennium óta ászok.
Boldog születésnapot! beer.gif
1 felhasználónak tetszik: madeleine.
2018. április 21. 21:24 #4
madeleine.
madeleine.
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1673
Csatolások: 10489
Azonosító: 261034
Na igen. Valóban túl vannak már egy-két dolgon, voltak hullámvölgyeik, kisebb-nagyobb nézeteltéréseik, de jóban-rosszban kitartottak egymás mellett, és ez tette és teszi őket a mai napig igazi csapattá.
Közel 15 éve annak, hogy a mindennapjaim részévé váltak, és büszke tagja vagyok a BSBArmy-nak. Számomra is a Millenium az abszolút favorit, azt az albumot elég nehéz túlszárnyalni, de azért megpróbálhatnák.

Őszintén szólva reménykedtem abban, hogy a 25. születésnapjuk alkalmából előrukkolnak valami újdonsággal, de úgy tűnik, az új albumra - vagy, hogy ne legyenek túl nagy elvárásaim, egy új dalra - még mindig várni kell. rolleyes.gif
2018. április 22. 18:21 #5
EnGreta
EnGreta
visszatérő vendég
Hozzászólás: 211
Csatolások: 0
Azonosító: 264744
Számomra a Never Gone albumuk a legjobb és rajta persze az Incomplete, a legeslegjobb daluk. Bármikor meghallom velük éneklem biggrin.gif “Empty spaces fill me up...” biggrin.gif
Sajnálom hogy a legutóbbi albumaik nem lettek olyan jók. Megöregedtek, de még mindig ugyanazt a stílust próbálják nyomatni. Az egyetlen igazán jó dal az In a world like this-en a Trust me és szerintem abba az irányba kellene elindulniuk. Manapság már nem nagyon hallgatom őket, de azért további sok sikert nekik smileeee.gif
2018. április 22. 23:19 #6
betty19801993
betty19801993
új tag

StátuszFalling in love again♥
Hozzászólás: 43
Csatolások: 0
Azonosító: 169712
Olyan idősek lettek mint most én vagyok. biggrin.gif
Igen voltak régen mélypontjaik, de ami számít az a jelen, mindenki boldog és családos ember ami jó zenéket szül. biggrin.gif
Tárt karokkal várom az új dalokat, meg Nick szólóját is mert azt írta twitterre hogy majdnem kész az új szóló.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok