A csiripelő alkalmazáson tudatta a rajongóival a Backstreet Boys, hogy immár 25 éve a zenei életünk részei. Lehet szeretni őket avagy éppen utálni, de a popzenének nagy zászlóshajója ez a formáció!
A teljes cikkhez kattints ide!
A Backstreet Boys 25 éves fennállását ünnepelte
2018. április 21. 20:13
2018. április 21. 20:43
Nem csak Kevin kilépése miatt volt zökkenőmentes a banda pályája. Ne feledkezzünk meg A.J drog és alkohol problémáiról, vagy éppen Nick alkohol függőségéről, vagy Brian betegségéről, ami tönkretette a hangszálait
1 felhasználónak tetszik:
madeleine.
2018. április 21. 20:51
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Meg is érdemlik a népszerűséget és hogy ilyen szép születésnapot ünnepelhetnek. Az elején több nyálas daluk (és klipjük) volt, de aztán előjöttek azokkal a klassz szerzeményekkel, amiket ma is nagyon szeretek.
Nálam a Millennium óta ászok.
Boldog születésnapot!
Boldog születésnapot!
1 felhasználónak tetszik:
madeleine.
2018. április 21. 21:24
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Na igen. Valóban túl vannak már egy-két dolgon, voltak hullámvölgyeik, kisebb-nagyobb nézeteltéréseik, de jóban-rosszban kitartottak egymás mellett, és ez tette és teszi őket a mai napig igazi csapattá.
Közel 15 éve annak, hogy a mindennapjaim részévé váltak, és büszke tagja vagyok a BSBArmy-nak. Számomra is a Millenium az abszolút favorit, azt az albumot elég nehéz túlszárnyalni, de azért megpróbálhatnák.
Őszintén szólva reménykedtem abban, hogy a 25. születésnapjuk alkalmából előrukkolnak valami újdonsággal, de úgy tűnik, az új albumra - vagy, hogy ne legyenek túl nagy elvárásaim, egy új dalra - még mindig várni kell.
Közel 15 éve annak, hogy a mindennapjaim részévé váltak, és büszke tagja vagyok a BSBArmy-nak. Számomra is a Millenium az abszolút favorit, azt az albumot elég nehéz túlszárnyalni, de azért megpróbálhatnák.
Őszintén szólva reménykedtem abban, hogy a 25. születésnapjuk alkalmából előrukkolnak valami újdonsággal, de úgy tűnik, az új albumra - vagy, hogy ne legyenek túl nagy elvárásaim, egy új dalra - még mindig várni kell.
2018. április 22. 18:21
|
|
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline
|
Számomra a Never Gone albumuk a legjobb és rajta persze az Incomplete, a legeslegjobb daluk. Bármikor meghallom velük éneklem
“Empty spaces fill me up...”
Sajnálom hogy a legutóbbi albumaik nem lettek olyan jók. Megöregedtek, de még mindig ugyanazt a stílust próbálják nyomatni. Az egyetlen igazán jó dal az In a world like this-en a Trust me és szerintem abba az irányba kellene elindulniuk. Manapság már nem nagyon hallgatom őket, de azért további sok sikert nekik
Sajnálom hogy a legutóbbi albumaik nem lettek olyan jók. Megöregedtek, de még mindig ugyanazt a stílust próbálják nyomatni. Az egyetlen igazán jó dal az In a world like this-en a Trust me és szerintem abba az irányba kellene elindulniuk. Manapság már nem nagyon hallgatom őket, de azért további sok sikert nekik
2018. április 22. 23:19
|
|
betty19801993új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 169712 offline
|
Olyan idősek lettek mint most én vagyok.
Igen voltak régen mélypontjaik, de ami számít az a jelen, mindenki boldog és családos ember ami jó zenéket szül.
Tárt karokkal várom az új dalokat, meg Nick szólóját is mert azt írta twitterre hogy majdnem kész az új szóló.
Igen voltak régen mélypontjaik, de ami számít az a jelen, mindenki boldog és családos ember ami jó zenéket szül.
Tárt karokkal várom az új dalokat, meg Nick szólóját is mert azt írta twitterre hogy majdnem kész az új szóló.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.