28 éves korában elhunyt Avicii, a világ egyik legismertebb dj-je
2018. április 20. 23:55
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Egyszerűen lehetetlen feldolgozni..
2018. április 21. 00:28
|
|
Qweertyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 259127 offline
|
Nem fogom fel. Fáj látni, hogy egy általam elismert (bár ez nem mérvadó) zenész távozik az élők sorai közül (vegyük például Chester Bennington halálát, amit több napos zokogással fogatam). Avicii tehetséges volt és ami a legszomorúbb, hogy hihetetlenül fiatal. Senkinek nem kívánom ezt a korai, fájdalmas halált, az pedig, hogy egy ilyen művészt veszítettünk el egy mérföldkő a zenei iparban, ugyanis az ő halála megrázta az egész világot. Sajánlom és gyászolom, szeretettel...
2018. április 21. 01:08
|
|
moonlightgrande |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.07. Hozzászólás: 933 Csatolások: 59 Azonosító: 265915 offline
|
Ez egyszerűen felfoghatatlan, nem hiszem el
Nyugodjon békében,vegyék körül angyalok.
Ő örökre egy legenda lesz!
Nyugodjon békében,vegyék körül angyalok.
Ő örökre egy legenda lesz!
2018. április 21. 01:21
|
|
Blaniic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.13. Hozzászólás: 688 Csatolások: 1083 Azonosító: 173309 offline
|
El sem hiszem... lehetetlen felfogni.
Avicii az egyik kedvenc DJ-m, összes dalát kívülről ismerem. Nagyon sokáig én szerkesztettem a lapját, már akkor nagyon vártam az új albumát. Nagyon fiatal volt, az egész élet még előtte volt.
Nyugodjon békében!
Nyugodjon békében!
2018. április 21. 01:35
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Háát ez most sokkolt
nagyon
... Nyugodj békében
2018. április 21. 06:46
|
|
Joyceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.03.01. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 269278 offline
|
Felfoghatatlan...
Még csak reggel van, jövök fel az oldalra szokásosan, erre látom ezt...
Nagyon sok örömteli pillanattal bővült az életem, mikor a zenéit hallgattam... Egyszerűen... Most ezt képtelen vagyok feldolgozni.
Nagyon sajnálom. Akármilyenek is voltak a zenéi (más szemében), nekem nagyon tetszettek. Emlékszem, egyszer egész nap magamra rajzolgattam az Avicii jelét...Egy újabb veszteség a világnak.
Nyugodjék békében!
Még csak reggel van, jövök fel az oldalra szokásosan, erre látom ezt...
Nagyon sok örömteli pillanattal bővült az életem, mikor a zenéit hallgattam... Egyszerűen... Most ezt képtelen vagyok feldolgozni.
Nagyon sajnálom. Akármilyenek is voltak a zenéi (más szemében), nekem nagyon tetszettek. Emlékszem, egyszer egész nap magamra rajzolgattam az Avicii jelét...Egy újabb veszteség a világnak.
Nyugodjék békében!
2018. április 21. 07:35
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Mint mindig, először most is azt hittem csak kamu, aztán ahogy este utánanéztem, ledöbbentett, hogy igaz. Annyira váratlan volt, nem is tudtam, hogy voltak problémái. Borzalmas, mennyire fiatalon halt meg, a saját hibájából... Nyugodjon békében.
2018. április 21. 07:59
Teljesen ledöbbentett a hír mikor tegnap olvasta fel barátnőm, régen nagyon szerettem a zenéit.
Olyan fiatal volt még és tehetséges, előtte volt az élet, sajnálom. Nyílván nagyban tehet arról, hogy ez történt, nem élt valami egészséges életet. Nyugodjon békében!
2018. április 21. 08:09
Úristen, ilyen fiatalon... Pedig pár száma a kedvenceim közé tartozott, nyugodjon békében!
2018. április 21. 09:32
|
|
Rainbowgirl14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.22. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 240661 offline
|
Még mindig nem tudom elhinni. Imádtam Avicii-t. Nyugodjék békében!
2018. április 21. 09:45
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Nincsenek szavak... Az egyik kedvenc elektronikus zenei producerem volt, aki kb az egész műfajjal megismertetett.
Nagyon korán ment el, és hatalmas űrt fog maga mögött hagyni.
Nyugodj békében, Tim! :'(
Nagyon korán ment el, és hatalmas űrt fog maga mögött hagyni.
Nyugodj békében, Tim! :'(
2018. április 21. 10:12
|
Glambert 82új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.09. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 268614 offline
|
#ripavicii
2018. április 21. 10:27
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Nem hallgatok DJ-ket, de volt 1-2 jó dala ami még nekem is tetszett! Nagyon fiatal volt még. Nyugodjon Békében!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.

0 felhasználónak tetszik: