28 éves korában elhunyt Tim Bergling, művésznevén Avicii, a világ egyik legismertebb dj-je.
A teljes cikkhez kattints ide!
28 éves korában elhunyt Avicii, a világ egyik legismertebb dj-je
2018. április 20. 20:36
|
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
Amikor először szembe jött velem a hír facebookon, azt hittem, valami hoax, aztán vettem csak észre, hogy az index tette közzé, szóval akkor komoly. Sosem szerettem a zenéjét, de azért eléggé megdöbbentett a halála. Olyan fiatal volt még.
Isten nyugosztalja.
2018. április 20. 20:37
|
|
PopRocksúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.20. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 265535 offline
|
Nem kapok szikrát.
Néhány éve nagyon szerettem a zenéjét. Aztán amikor kicsit countrysabb lett, akkor elfeledkeztem róla. A Levels örök kedvencem lesz. Nem értem, mi történhetett vele, de nyugodjon békében! ;(
Néhány éve nagyon szerettem a zenéjét. Aztán amikor kicsit countrysabb lett, akkor elfeledkeztem róla. A Levels örök kedvencem lesz. Nem értem, mi történhetett vele, de nyugodjon békében! ;(
2018. április 20. 20:37
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Imádtam a zenéit kiskoromban... el sem hiszem, hogy ilyen fiatalon kellett elmenni. Nyugodjon békében! : (
2018. április 20. 20:40
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Néhány perce olvastam a hírt, de elsőre én is azt hittem, hogy csak kamu.
Bár sosem kedveltem a munkásságát és nem követtem a karrierjét, teljesen ledöbbentett a hír. Olyan fiatal volt és annyi minden állt még előtte. Nyugodjon békében.
Bár sosem kedveltem a munkásságát és nem követtem a karrierjét, teljesen ledöbbentett a hír. Olyan fiatal volt és annyi minden állt még előtte. Nyugodjon békében.
2018. április 20. 20:40
Nyugodj békében! Amikor először olvastam a hírt, nem akartam elhinni, hogy ez igaz lehet. Egyszerűen...nem fér bele a fejembe, de még mindig nem. Elképesztően fog hiányozni ő is és a zenéje is: azon kevés dj-k egyike volt, akinek szerettem a munkásságát, és szívesen hallgattam, mit ad ki a kezei közül. Az én szememben ő egy csodás művész, és bár mint embert, nem ismertem, biztosra veszem, hogy nagyon jó ember is volt. Elképesztően fiatal volt még, a hiánya biztosan egy űrt fog hagyni a zenéhez köthető életemben. Nyugodjon békében!
1 felhasználónak tetszik:
forever.romanci
2018. április 20. 20:43
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Ez most hirtelen jott. As egyik legeslegjobb Dj volt. Nyugodj Bekeben Tim
2018. április 20. 20:52
|
|
dorniquinn1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.12. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 262456 offline
|
Ez most ugye csak egy rossz vicc?
2018. április 20. 20:56
|
|
framingnixonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.22. Hozzászólás: 390 Csatolások: 0 Azonosító: 262066 offline
|
Facebookon láttam a hírt, nem hittem el, most itt vagyok. Enyhén sokkolt a dolog. Nyugodjon békében, általános iskolás korom egyik nagy kedvence volt.
2018. április 20. 21:02
|
|
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline
|
nemtudom elhinni o.o bevallom a sírás küszöbén álltam pedig sosem volt a legoriasibb kedvencem de szerettem régen.. hihetetlen... anno imádtam a zenéit, nagyon sajnálom:( tényleg nagyon fiatal volt, 2-3 éve ilyenkor emlékszem még a waiting for love szólt mindenhonnan... az egyik kedvenc számom volt nem hiszem hogy fogom tudni többé hallgatni:( azon a kutyás klippen mai napig megkönnyezek ha eszembe jut.. nyugodjon békében❤
2018. április 20. 21:05
Lassan egy órája, (vagy inkább kettő) hogy ezt olvastam.. Eleinte azt hittem valami undorító kamu hír... De aztán egyre több oldal lehozta és... Ahhj de szomorú, tehetséges 28 éves fiatal volt.
2018. április 20. 21:08
|
journeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.01. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 267119 offline
|
Egyszerűen borzalmas... Személy szerint azt gondolom hogy minden idők legtehetségesebb DJ-je volt. Egyszerűen minden számát ismerem, rengeteg, mai napig hatalmas kedvencet köszönhetek neki. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy történhetett ez, egy ennyire kreatív lélek hogy távozhatott el... Mióta megtudtam a hírt megállás nélkül őt hallgatom, és minden egyes dalnál a könnyeimmel küszködök. A wake me up életem egyik legmeghatározóbb dala, szégyen nem szégyen, ott már nem csak küszködtem. Szeretnék többet írni, de úgy érzem nem jönnek a szavak. Ismét egy csodálatos embert vesztettünk el... Nyugodj békében Tim, sosem felejtünk el!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.