Hallgasd meg nálunk Ariana Grande újdonságát!
2018. április 20. 21:07
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
A klip szerintem klassz lett. Maga a dal annyira nem nyerte el első hallásra a tetszésem, de ettől függetlenül Ariana hangja még mindig csodálatos. Meghallgatom még párszor, talán sikerül vele megbarátkoznom. Kíváncsian várom az albumot.
2018. április 20. 21:08
Nagyon tetszik a dal és a klip is. Ariana sosem tud csalódást okozni.
2018. április 20. 21:16
|
|
Rainbowdashhvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.29. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 261602 offline
|
Idézet (arianator_R @ 2018.04.20. 17:03)
A 4 hónapot (ami már lassan 5) szerintem arra értette a szerző hogy nem volt aktív a közösségi oldalain és az albumról sem mondott semmit, illetve fellépése sem volt... vagyis ott volt a March For Our Lives ami egy hónapja volt, de előtte pontosan fél évig nem lépett fel és nem is jelent meg sehol.
Igen, ezt értem, de itt elsősorban a megfogalmazással van a baj, ugyanis a bevezetőben "közel négy hónap" szerepel, amikor valójában közel 5 hónapról van szó
A közösségi médiára pedig 17-én tért vissza, amikor Twitteren megerősítette az új dal megjelenésének időpontját
Szóval sejtem hogy mire gondol a szerző, de attól még pontatlan.
Ez is csak azért zavar, mert pl. az én cikkeimet rendszeresen lebutítják nyelvtanilag, vagy sokkal rosszabbul megírtat jelentetnek meg az enyém helyett, vagy mire eljut az adminokhoz már aktualitását veszti.
Sajnos a Starity nem a legmegbízhatóbb forrás ezek miatt.
2018. április 20. 21:59
|
|
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline
|
A klip nem feltétlenül az én stílusom, de nagyon tetszik, a dal hallgatásával pedig egész nap abba se tudtam hagyni. Nagyon büszke vagyok Arianara
2018. április 21. 00:10
őszintén, sosem voltam a legnagyobb fanja, tetszett pár száma, meg minden, de mégsem. viszont ez a szám? megmozgatott valamit bennem. nagyon tetszik, ismétléssél hallgatom, már órák óta ez megy a laptopomon. nagyon tetszik a klip is, nagyon más az eddigi stílusától, de elnyerte tetszésemet. imádom.
2018. április 21. 08:11
|
|
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline
|
dave meyers miért csinál ilyen lapos klipeket? mármint látványvilágra 10/10, csodálatos. de azon kívűl semmi. a batb-nél is ez volt.
de most ag-ről; kicsit többet vártam tőle tbh. tudom, hogy új era, új stílus, de ez - a látványvilágon kívűl - nem vett le a lábamról.
de most ag-ről; kicsit többet vártam tőle tbh. tudom, hogy új era, új stílus, de ez - a látványvilágon kívűl - nem vett le a lábamról.
2018. április 21. 13:48
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
A klip nagyon látványos, tetszik a stílusa. A dal először nem jött be, de aztán másodikra teljesen magába szippantott. Főleg az "I just want you to come with me" rész.
2018. április 21. 14:06
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Idézet (TheBestKitsune @ 2018.04.21. 08:11)
dave meyers miért csinál ilyen lapos klipeket? mármint látványvilágra 10/10, csodálatos. de azon kívűl semmi. a batb-nél is ez volt.
2018. április 21. 15:56
|
|
Vadonka 16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 143242 offline
|
Lehet elfogult vagyok, de nagyon tetszik mind a klipp és a dal is. Igen elsőre nem győzött meg, de mióta megjelent 20x minimum meghallgattam.
Amúgy ez olyan dal amiből én nem csináltam volna pormociós kislemezt.
Amúgy ez olyan dal amiből én nem csináltam volna pormociós kislemezt.
2018. április 21. 16:50
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
1 percet sem bírtam belőle meghallgatni...
2018. április 21. 17:15
Jó az angolom, de, hogy szinte egyetlen egy szót se értettem abból amint énekelt. Nekem ez a vinnyogós ( bocsi, Ariana fanok ) énekhang nem jön be. És nem kérem a "szeretnél te ilyen tehetséges lenni" kommentárokat, köszönöm
2018. április 21. 18:28
a kommenteket olvasva sokkal rosszabra számítottam . Szerintem a jobb számai közé tartozik. Az ilyen stílusú zene jobban áll neki.
Van olyan száma is ami ennyiből áll : sikítás - nyögés - vinnyogás - valami hülye rap - ezek ismétlése. Ahhoz képest ez nagyon jó.
Van olyan száma is ami ennyiből áll : sikítás - nyögés - vinnyogás - valami hülye rap - ezek ismétlése. Ahhoz képest ez nagyon jó.
2018. április 23. 11:52
Nekem mind a dal, mind a klipp nagyon tetszik. Szerintem Ari nagyon kitett magáért.
2018. április 23. 12:23
|
|
AlysiaSweet Little Hale ♡ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 1794 Csatolások: 71567 Azonosító: 265584 offline
|
Idézet (Rainbowdashh @ 2018.04.20. 21:16)
Igen, ezt értem, de itt elsősorban a megfogalmazással van a baj, ugyanis a bevezetőben "közel négy hónap" szerepel, amikor valójában közel 5 hónapról van szó
A közösségi médiára pedig 17-én tért vissza, amikor Twitteren megerősítette az új dal megjelenésének időpontját
Ez is csak azért zavar, mert pl. az én cikkeimet rendszeresen lebutítják nyelvtanilag, vagy sokkal rosszabbul megírtat jelentetnek meg az enyém helyett, vagy mire eljut az adminokhoz már aktualitását veszti.
Ariana január 1-jén posztolt utoljára a közösségi oldalaira, majd április 17-én. Akárhogy is számolom, sehogy sem éri el az 5 hónapot, hiszen május elsején lenne a 4. hónap.
2018. április 23. 16:08
3 nap telt el a megjelenés óta, úgy gondolom ideje véleményt formálnom a dalról.
Nagyon izgatott voltam, ezért jóval korábban felkeltem, hogy elkészülhessek időben és zavartalanul hallgathassam majd a dalt.Természetesen pontban 6 órakor teljesen lefagyott az internetelérésem, de pár perces halál közeli állapot után végre hozzáférhettem a kliphez.
Az első pár másodpercet már hallottam előtte, szóval akkor még megengedhettem magamnak egy utolsó sikítást (
) aztán amikor Ariana belekezdett a lassú refrénbe eleredtek a könnyeim. Rettentően vártam a visszatérését és végre eljött a nap, amikor hallhattam az új dalát!
Én valamiért számítottam már a legelején arra, hogy a dal felgyorsul, engem inkább az lepett meg, hogy úgy kezdett a ritmusra mozogni a testem, mintha egész életemben ismertem volna a dalt. A klip maga a tökély, Ariana varázslatos, minden másodperc kincset ér, a háttér fantasztikusan kidolgozott. Nem bántam volna, ha lett volna valami története is, mind az Into You-nak, de így is tökéletes összhangban van a dallal.
A dalról pedig:
Sok helyen látom, hogy az emberek elégedetlenek vele, hogy csak töltelékdalnak tartják és nem értik miért ez az első kislemez. Ariana nagyon sok mindenen ment keresztül az utóbbi időben és az, hogy nem egy Bang Bang stílusú, szexuálisan túlfűtött dallal tér vissza még nagyobbra emeli őt a szememben. Lehet, hogy a No Tears Left to Cry nem olyan fülbemászó, mint a Side to Side, de Ariana szerintem szeretett volna ezúttal egy olyan dallal nyitni, amihez hasonlók eddig nem kaptak klipet, a rajongók pedig ezt nehezményezték (például Thinkin' About You, Touch It, Just A Little Bit Of My Heart, Why Try). Ez a dal azoknak a gyönyörű, bátor és végtelenül hiányolt Angyaloknak szól, akik tavaly életüket vesztették. Tiszteljük meg őket annyival, hogy nem húzzuk a szánkat azért, mert Ariana őket választotta ahelyett, hogy folytatta volna az Everyday-jel elkezdett vonalat (imádom azt a dalt és klipet, de mind tudjuk, hogy Ariana többet ér annál, minthogy csak a szexről énekeljen, bármilyen szép üzenetet is hordoz magával a videóklipje).
Összegezve én egyszerűen imádom ezt a dalt és habár nem lett a kedvencem tőle, tudom, hogy ez még csak az új era kezdete, hihetetlen slágereket rejteget még Ariana előlünk ( a Side to Side is 4. kislemez volt annak idején, a My Everything erat pedig nemcsak a Problem tette felejthetetlenné),szóval ha valaki csalódott is, ne pártoljon el az énekesnő mellől, fog ő még meglepetéseket okozni az éven.
Azt is megemlítem, hogy az amerikai kritikusok odavannak a dalért, olyanokat írnak, hogy a dal egy igazi himnusz, amit már régen hiányoltunk stb... Valamint a legnagyobb sztárok is rákattantak, mint például Charli XCX vagy Camila Cabello és még sorolhatnám. A Glee sztárja, Kevin McHale pedig a dal meghallgatása után összeszedte bátorságát és felvállalta a világ előtt, hogy a saját neméhez vonzódik (♥).
Azt a tényt, hogy ez a dal hatalmas siker senki sem cáfolhatja meg. Ariana VISSZATÉRT!
Nagyon izgatott voltam, ezért jóval korábban felkeltem, hogy elkészülhessek időben és zavartalanul hallgathassam majd a dalt.Természetesen pontban 6 órakor teljesen lefagyott az internetelérésem, de pár perces halál közeli állapot után végre hozzáférhettem a kliphez.
Az első pár másodpercet már hallottam előtte, szóval akkor még megengedhettem magamnak egy utolsó sikítást (
Én valamiért számítottam már a legelején arra, hogy a dal felgyorsul, engem inkább az lepett meg, hogy úgy kezdett a ritmusra mozogni a testem, mintha egész életemben ismertem volna a dalt. A klip maga a tökély, Ariana varázslatos, minden másodperc kincset ér, a háttér fantasztikusan kidolgozott. Nem bántam volna, ha lett volna valami története is, mind az Into You-nak, de így is tökéletes összhangban van a dallal.
A dalról pedig:
Sok helyen látom, hogy az emberek elégedetlenek vele, hogy csak töltelékdalnak tartják és nem értik miért ez az első kislemez. Ariana nagyon sok mindenen ment keresztül az utóbbi időben és az, hogy nem egy Bang Bang stílusú, szexuálisan túlfűtött dallal tér vissza még nagyobbra emeli őt a szememben. Lehet, hogy a No Tears Left to Cry nem olyan fülbemászó, mint a Side to Side, de Ariana szerintem szeretett volna ezúttal egy olyan dallal nyitni, amihez hasonlók eddig nem kaptak klipet, a rajongók pedig ezt nehezményezték (például Thinkin' About You, Touch It, Just A Little Bit Of My Heart, Why Try). Ez a dal azoknak a gyönyörű, bátor és végtelenül hiányolt Angyaloknak szól, akik tavaly életüket vesztették. Tiszteljük meg őket annyival, hogy nem húzzuk a szánkat azért, mert Ariana őket választotta ahelyett, hogy folytatta volna az Everyday-jel elkezdett vonalat (imádom azt a dalt és klipet, de mind tudjuk, hogy Ariana többet ér annál, minthogy csak a szexről énekeljen, bármilyen szép üzenetet is hordoz magával a videóklipje).
Összegezve én egyszerűen imádom ezt a dalt és habár nem lett a kedvencem tőle, tudom, hogy ez még csak az új era kezdete, hihetetlen slágereket rejteget még Ariana előlünk ( a Side to Side is 4. kislemez volt annak idején, a My Everything erat pedig nemcsak a Problem tette felejthetetlenné),szóval ha valaki csalódott is, ne pártoljon el az énekesnő mellől, fog ő még meglepetéseket okozni az éven.
Azt is megemlítem, hogy az amerikai kritikusok odavannak a dalért, olyanokat írnak, hogy a dal egy igazi himnusz, amit már régen hiányoltunk stb... Valamint a legnagyobb sztárok is rákattantak, mint például Charli XCX vagy Camila Cabello és még sorolhatnám. A Glee sztárja, Kevin McHale pedig a dal meghallgatása után összeszedte bátorságát és felvállalta a világ előtt, hogy a saját neméhez vonzódik (♥).
Azt a tényt, hogy ez a dal hatalmas siker senki sem cáfolhatja meg. Ariana VISSZATÉRT!
2018. április 23. 16:59
|
|
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline
|
Idézet (Bocinyuszi @ 2018.04.23. 16:08)
3 nap telt el a megjelenés óta, úgy gondolom ideje véleményt formálnom a dalról.
) aztán amikor Ariana belekezdett a lassú refrénbe eleredtek a könnyeim. Rettentően vártam a visszatérését és végre eljött a nap, amikor hallhattam az új dalát!
A dalról pedig:
A dalról pedig:
Mindennel egyetértek
Amúgy ezt egy magyar Arianaval foglalkozó oldalon is olvastam, csak nem te vagy az adminja?
2018. április 23. 17:09
Hogy őszinte legyek nekem még barátkoznom kell a dallal. Tetszeni tetszik, de annyira nem lettem megszállotja, de minden egyes meghallgatáskor egyre jobban megszeretem, szóval csak remélni tudom, hogy idővel ez is ugyanolyan hatalmas kedvencem lesz, mint Ariana többi száma.
A klip viszont fantasztikus, teljesen levett a lábamról.
A klip viszont fantasztikus, teljesen levett a lábamról.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: