Szabe nagyon adlak.
Akartam irni valamit de te már mindent elmondtál.
Liam Payne szerint a One Direction tagjai benne lennének a visszatérésben
2018. április 19. 22:16
|
|
Justice225új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.25. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 267989 offline
|
2018. április 19. 23:53
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline
|
Amugy néhány ember nem tudom itt miért hiszi azt hogy Liamnek és Louisnak nincsen akkora sikerre. Az utóbbi hónapokban mind a kettőjüknek volt slágere amit folyamat játszottak mindenhol.
Az 1D ideje alatt is főként Harry volt a központ, de most szólóban Harrynek is csak a sign of the times lett igazából sláger.
Szerintem azért gondolhatják ezt mert Louis,Liam vagy Niall kevésbé nyilatkozik a magánéletével kapcsolatba amivel általába teli szokták bombázni ezt az oldalt, mint Harry vagy Zayn.
Az 1D ideje alatt is főként Harry volt a központ, de most szólóban Harrynek is csak a sign of the times lett igazából sláger.
Szerintem azért gondolhatják ezt mert Louis,Liam vagy Niall kevésbé nyilatkozik a magánéletével kapcsolatba amivel általába teli szokták bombázni ezt az oldalt, mint Harry vagy Zayn.
2018. április 20. 20:08
|
|
yoonkookvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.03. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 269565 offline
|
Idézet
(célzok itt Zayn-re, Liam-re és Louis-ra, akiknek feleakkora sikerük sem lett)
Öhm Zanynek van a legnagyobb sikere a fiúk közül,de oké
2018. április 21. 13:27
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
yoonkook
nem csak a sok stream (spotify-on) és a YT megtekinés száma alapján mondható egy előadó sikeresnek.
Persze az is fontos de az összképet kell nézni. A stream csak egy része az egésznek de ez több dologból áll és így nézve Zayn a többiekhez képest igen csak alul van.
Jelenleg Harry és Niall az aki fej-fej mellett haladnak egymással mindketten legalább 100 fellépésen & koncerten vannak túl, minden híres műsorba meghívták őket, mindketten a turnéjuk második felét csinálják jelenleg telt házzal mert minden jegy elkellt percek allatt (tudom mert nekem sem sikerült jegyet venni ezért)
a díjátadókon is nagy sikerük van Harryé az év videója díj a britisen, Niall meg az év előadója díjat kapta az AMA-n de még sok más díjuk is van.
Az albumuk töbszörös pltatina és arany lett több országban.
Niall dala a Slow Hands pontosan nem emlékszem de kb 4-5 hónapig benne volt az iTunes top10es listáján míg a Dusk Till down alig pár hónapig talán.
És ha már a streamek Zaynnek pár dala sikeres a Pillowtalk volt az első szóló dala egyedül oké 800millió megtekintés YT-n gratula neki de szólóban ez volt az egyetlen sikere
a többi dala ami sikeres az mind collab az egyik Taylorral a másik Siaval- egyedül még nem bizonyitott azóta.
Míg pl Harry és Niall dalai egyedül érték el amit
Zayn albumán a többi dalon alig van pár millió stram míg Harry és Niall több dalán is meg van a 100millió
és a többi dalon a több mint 10millió Zayn ezt sem igen mondhatja el magáról.
nem jár koncertekre elútasít minden meghívást ami miatt már alig hívják valahová. Sőt a menedzsere is ott hagyta emiatt.
SZÓVAL AZ ÖSSZKÉPET NÉZD NE CSAK EGY KIS RÉSZÉT.
Liam és Louisra már nem térek ki mert hosszú lenne a kommentem de ezek alapján ők is előrébb tartanak a karrierjükkel mint Zayn.
A cikkhez meg csak annyit hogy egy bucsú turné jár a rajongoknak azok után hogy ezzel a szünet dumával leléptek idén lesz 3 éve.
nem csak a sok stream (spotify-on) és a YT megtekinés száma alapján mondható egy előadó sikeresnek.
Persze az is fontos de az összképet kell nézni. A stream csak egy része az egésznek de ez több dologból áll és így nézve Zayn a többiekhez képest igen csak alul van.
Jelenleg Harry és Niall az aki fej-fej mellett haladnak egymással mindketten legalább 100 fellépésen & koncerten vannak túl, minden híres műsorba meghívták őket, mindketten a turnéjuk második felét csinálják jelenleg telt házzal mert minden jegy elkellt percek allatt (tudom mert nekem sem sikerült jegyet venni ezért)
a díjátadókon is nagy sikerük van Harryé az év videója díj a britisen, Niall meg az év előadója díjat kapta az AMA-n de még sok más díjuk is van.
Az albumuk töbszörös pltatina és arany lett több országban.
Niall dala a Slow Hands pontosan nem emlékszem de kb 4-5 hónapig benne volt az iTunes top10es listáján míg a Dusk Till down alig pár hónapig talán.
És ha már a streamek Zaynnek pár dala sikeres a Pillowtalk volt az első szóló dala egyedül oké 800millió megtekintés YT-n gratula neki de szólóban ez volt az egyetlen sikere
a többi dala ami sikeres az mind collab az egyik Taylorral a másik Siaval- egyedül még nem bizonyitott azóta.
Míg pl Harry és Niall dalai egyedül érték el amit
Zayn albumán a többi dalon alig van pár millió stram míg Harry és Niall több dalán is meg van a 100millió
és a többi dalon a több mint 10millió Zayn ezt sem igen mondhatja el magáról.
nem jár koncertekre elútasít minden meghívást ami miatt már alig hívják valahová. Sőt a menedzsere is ott hagyta emiatt.
SZÓVAL AZ ÖSSZKÉPET NÉZD NE CSAK EGY KIS RÉSZÉT.
Liam és Louisra már nem térek ki mert hosszú lenne a kommentem de ezek alapján ők is előrébb tartanak a karrierjükkel mint Zayn.
A cikkhez meg csak annyit hogy egy bucsú turné jár a rajongoknak azok után hogy ezzel a szünet dumával leléptek idén lesz 3 éve.
2018. május 13. 07:03
Mennyivel jobb volt regen amikor anyu bekapcsolta a radiot es One direction szolt rajta.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: