Liam Payne szerint a One Direction tagjai visszatérnének, legalábbis egy show-ra biztosan.
A teljes cikkhez kattints ide!
Liam Payne szerint a One Direction tagjai benne lennének a visszatérésben
2018. április 18. 19:50
|
|
cat32»hunter« |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.24. Hozzászólás: 1727 Csatolások: 153 Azonosító: 240731 offline
|
Annyire nem követtem a munkásságukat hogy igazából azt se tudtam hogy,szétment az 1D,csak feltűnt hogy mindegyik énekesnek szóló dalai jonnek ki.Nem vagyok one direction fan,de ilyen nagyobb showra kiváncsi lennék.
2018. április 18. 20:16
|
|
Revelynne✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.17. Hozzászólás: 6162 Csatolások: 1649 Azonosító: 268727 offline
|
kíváncsi vagyok, mi lesz ebből. ilyen ígérgetéseket már jó párszor hallhattunk a többi tagtól is, ideje lenne már lépni valamit, ha tényleg komolyan gondolják ezt az egészet.
2018. április 18. 22:17
Reméljük, hogy ebből az ígéretből előbb is lesz valami, mint 2020.
2018. április 18. 22:52
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Nem volt igazi búcsúkoncertjük, szóval ezzel még tartoznak.... mert ugye senki se gondolja komolyan, hogy újra lemezt adnának ki és turnéznának. Liam is csak az 1d- vel tud a középpontba kerülni.
2018. április 18. 23:08
|
|
Gabriella22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.30. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 259421 offline
|
Ez az év legnagyobb poénja
2018. április 18. 23:27
|
|
Raven007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.02.07. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 268997 offline
|
hát én nem igazán hiszem el... a legtöbb bandával az a baj, hogy előbb utóbb felülkerekedik az egójuk felülkerekedik mindenen és egydeül maguknak akarják a reflektorfényt. nem hiszem hgy ebből van vissza út
2018. április 19. 07:02
Amugy rohadtul nem arrol van szó hogy visszatérnének hanem hogy összeállnak egy koncertre... -.-
2018. április 19. 08:36
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Elég sok ígérgetés volt már mindegyik tag részéről, úgyhogy ezt sem tudom már annyira elhinni..
Ha nem is térnek vissza, én továbbra is követem a munkásságukat. Harry fantasztikus, rá biztosan figyelni fogok a jövőben is. ^^
Ha nem is térnek vissza, én továbbra is követem a munkásságukat. Harry fantasztikus, rá biztosan figyelni fogok a jövőben is. ^^
2018. április 19. 14:35
|
|
Kiwi94új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.22. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 266319 offline
|
Nagyon szeretem őket, de már kezd kicsit az idegeimre menni ez a "játék". Én már nem igazán hiszek abban, hogy rendesen (nem csak egy búcsú és köszönetet mondó koncertre) visszatérnek, de már úgysem lenne az igazi... olyan, mint volt! Szeretem őket szólóban is, de...
2018. április 19. 17:41
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Én hiszek nekik, miért ne hinnék?
Volt bármikor is, hogy hazudtak nekünk? Nem mondom, hogy úgy összeállnak majd, mint régen, de valami biztosan lesz. Azt se mondom, hogy a közeljövőben, de ha ez 10 év múlva történik meg, én akkor is várni fogok rájuk
2018. április 19. 18:00
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Sose voltam fanjuk, de meg kell vllanom,van néhány jó zenéjük,és valóban egy jó bandát alkottak,úgyhogy én reménykedem benne,hogy újra összeállnak,de hosszabb időre(:
2018. április 19. 18:45
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Rájöttek hogy szóló énekesként a nyomába se ér sikerük annak mint amikor egy bandába voltak. Mind azt hitték szupersztárok lesznek a banda nélkül is de csak az igazán hű 1D rajongók szeretetének köszönhetik hogy valakik hallgatják a szóló próbálkozásaikat.
2018. április 19. 20:01
Először az futott át a fejemen, hogy úgy tűnik, valakinek nem nagyon jött be ez a szóló-dolog (célzok itt Zayn-re, Liam-re és Louis-ra, akiknek feleakkora sikerük sem lett)... ez csak azért vicces, mert pont Liam és Louis volt az, akik sokat támadták a bandát és nyávogtak róla, hogy mennyire nem szerettek benne lenni. Nyilván egy nagy koncert más, de nem értem a nagy pálfordulást, amikor eddig minden arról szólt, hogy mennyivel jobb szólóban, mert szabadabbak, és különben sem szerették azt a zenét, amit játszottak (Niall és Harry voltak azok, akik nem nyilatkoztak ilyet). Ennek ellenére én egyébként személy szerint örülnék egy koncertnek, ahol mondjuk eléneklik a Made in the AM-en hallható dalokat is, habár ezek után a nyilatkozatok után, meg ahogy egyáltalán kijött az igazi személyiségük a szólókarrier alatt (célozva itt megint Louis-ra és Liam-re), nem szimpatizálok már velük annyira. De szerettem a bandát, a dalaikat a mai napig szívesen hallgatom, és úgy gondolom, hogy ez a nagy koncert inkább egyfajta lezárás lesz, mivel ki nem mondott tény, hogy az 1D már nem áll össze újra hosszabb ideig. Alapvetően viszont klassz ötletnek tartom visszatérni az alapokhoz, csak nem kellett volna olyan hirtelen bemocskolni a bandát még a szólókarrierek elején.
1 felhasználónak tetszik:
forever.romanci
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.