Ha rajongója vagy a Harry Potter szériának, ez a kép most biztosan bearanyozza a napodat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mágikus Harry Potter egyesülés történt a napokban
2018. április 17. 21:52
"Ennyi év után is?" "Örökké."
Régi szép emlékek, rajtuk nőttünk föl
. Jó őket újra látni!
Régi szép emlékek, rajtuk nőttünk föl
2018. április 17. 22:01
Bár mondjuk amikor először jött ki a Harry Potter filmben én már nagyfiú voltam! De jó mozis élményeim vannak erről a sorozatról! Hermione avagy Emma Watson volt a főkedvencem, így klassz ez a fotó! De Neville-t is nagyon bírtam és Draco is szuper karakter volt! Nekem is, csak úgy ömlenek az agyamban az emlékek!
Ezért is örülök, hogy a Legendás állatok és megfigyelésük könyv filmváltozata is nagyon sikeres! Azt is imádom, bevallom!
2018. április 17. 22:26
|
|
Justice225új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.25. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 267989 offline
|
Inkább azt adnám címnek hogy "Mágikus Harry Potter egyesülés történt a napokban Harry Potter nélkül"xd
2018. április 17. 23:16
|
|
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline
|
Justice225
Inkább azt adnám címnek hogy "Mágikus Harry Potter egyesülés történt a napokban Harry Potter nélkül"xd
Micsoda szuper cím ötlet!!
Én még kijavítanám, és azt a címet adtam volna inkább, hogy: Harry Potter világában Harry Potteresen mágikus Harry Potter egyesülés Harry Potter nélkül!! Na ez a cím lenne szerintem a legjobb, és a leginformatívabb
Micsoda szuper cím ötlet!!
Én még kijavítanám, és azt a címet adtam volna inkább, hogy: Harry Potter világában Harry Potteresen mágikus Harry Potter egyesülés Harry Potter nélkül!! Na ez a cím lenne szerintem a legjobb, és a leginformatívabb
2018. április 18. 00:44
|
|
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline
|
Édesek
2018. április 24. 15:41
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
imádom ezt a képet.
2018. április 24. 17:10
|
|
elizasangsterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.05. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 269584 offline
|
de cukiiik:33
2019. április 27. 11:59
|
|
HermioneGigavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 444 Csatolások: 18 Azonosító: 271712 offline
|
Jó hatással volt rájuk a Harry Potter sorozat, szerintem nem bánták meg (ha én szerepeltem volna, nem bántam volna meg:))
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: