Starity

Elizabeth Olsent arról kérdezték, ki a legszexibb pasi a Marvel stábjából

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. április 17. 20:23 #1
- törölt felhasználó -    
Danny Pellegrino készített podcastet a Marvel-filmekből ismert Elizabeth Olsennel. Sok újdonságot tudhattunk meg róla, íme a legfontosabbak!
A teljes cikkhez kattints ide!
2018. április 17. 20:31 #2
Hoxa18
Hoxa18
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 904
Csatolások: 0
Azonosító: 246729
Mondjuk Chris Evans és Chris Pratt között én sem tudnék dönteni! biggrin.gif
2018. április 17. 20:38 #3
oOKikiOo
oOKikiOo
visszatérő vendég

StátuszElveszem a könyvsorozataimban :)
Hozzászólás: 470
Csatolások: 0
Azonosító: 262696
Én sem láttam még a Fekete párducot... cray.gif De a Végtelen háború előtt tuti megnézem! heart.gif
2018. április 17. 20:45 #4
- törölt felhasználó -    
A Skarlát Boszorkány a kedvenc Marvel-hősöm! biggrin.gif Így, amint betudható, nagyon bejön nekem Elizabeth Olsen! A Fekete Párduc király karakter jó volt azért róla a film, bár többet vártam volna! tongue.gif A Bosszúállók mindig szuper így az új rész sem fog csalódást okozni senkinek sem! De lehet, hogy moziban ezt most nem nézem meg, mert más programokra költök! Ez van! smileeee.gif
2018. április 18. 16:27 #5
- törölt felhasználó -    
Szerintem Strange a legszexibb heart.gif
2018. április 19. 21:54 #6
- törölt felhasználó -    
Imádom az egész MCU-t, de mindig is Lizzie/Scarlet Witch volt a kedvencem. heart.gif Sajnos én sem láttam a Black Pathert, és nem tudok dönteni a feltett kérdésekben. wub.gif
2018. április 22. 07:56 #7
Koneko
Koneko
atiny

StátuszListen, smile, agree, and then do whatever the f.ck you were going to do anyway.
Hozzászólás: 2637
Csatolások: 92
Azonosító: 269586
Legszexszisebb Marvel hősnek azonnal Chris Hemsworth Thor-ját mondanám. Élek-halok a szőke/szőkés barna férfiakért, emellett ő volt az, aki miatt egyáltalán bele mertem vágni a Marvel filmekbe. Viszont személyiségileg Tony Stark az abszolút befutó.
(Viszont Thor szexiségével úgy gondolom vetekszik Black Widow lehengerlő gyönyörűsége.)
Chris Evans és Chris Pratt között egyszerű a választás: Evans. Prattnek csak a filmekben való szerepét tekintem jobbnak, de Chris Evans viszont dögösebb. :3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok