Starity

Túl sok a vámpír Ian Somerhalder életében

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. április 22. 08:17 #21
Roxxy
Roxxy

StátuszTanuláááás
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1576
Csatolások: 83
Azonosító: 145846
" Ian Somerhaldert, egy világ ismerte meg úgy, mint a gonosz, szívtelen vámpírsrác a Vámpírnaplókból " hát nem..pont hogy jófiúként a Lostból...
2018. április 22. 17:46 #22
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
én szeretem a vámpír sztorikat, nem tudom miért, sosem unom meg...Iant pedig imádom minden szerepben, az egyik kedvenc színészem :3
2018. április 23. 11:53 #23
- törölt felhasználó -    
Nagyon kíváncsi leszek erre a sorozatára is! *-*
2018. április 23. 19:13 #24
Roxxy
Roxxy

StátuszTanuláááás
Hozzászólás: 1576
Csatolások: 83
Azonosító: 145846
Idézet (AliceLiza @ 2018.04.18. 17:26)
Hát szerintem egy sztárokkal foglalkozó oldalra ahol a tagok átlag életkora 12 es 16 kozott mozog es csak nagyon keves a 18+ személy, akkor ne akarj már Gothic01 ismeretterjesztő cikkeket közzétetetni... (*) Vannak ilyennel foglalkozó oldalak, add fel oda a cikked ha szerinted olyan szuper ugy is elfogadják nem? pardon.gif Vagy nyiss egy oldalt ami ezzel foglalkozik vagy csatlakozz egy általad istenített oldal szerkesztéséhez és máris nincs okod "nyafogni" Nehogy azt hidd, hogy nekem az összes cikkem elfogadják mert nagyon nem. laugh.gif
(*) Ha pedig mégis ilyet akarsz akkor igenis küldjék vissza 66szor is, mert ha már okosat (állításod szerint szakszerű cikket) akarsz írni, akkor abban ne legyen hiba. Ha tanítani akarsz ne a rosszra tanítsd a gyerekeket.

Pedig ez a gyügyögő, édibédi nyelvezet még a búlvárhoz sem méltó...
2018. április 23. 19:41 #25
- törölt felhasználó -    
Úgy látom van, akit csak a kötekedés éltet. Mi van veletek, amikor senkibe se tudtok belekötni? Magzatpózba gubóztok és zokogtok? Na de hát, akinek nincsenek barátai és nem tudja a dolgokban meglátni a jót, az gyűjtse csak az ellenségei számát. Ez a csak azért is bele kötünk az élő fába is - dolog, undorító és szánalmas. Arról nem is beszélve, hogy ti neveztek másokat gyerekesnek - na de amit ti csináltok az mi? Lehet, hogy nem ideillő egy szó volt, na és? Ti talán sose hibáztok? Hát persze, ti tökéletesek vagytok laugh.gif Vagy most jön az hogy "pozitív kritika"? Hát ez minden csak nem az.

Illetve adom azt, hogy igen is ha valaki hosszú, tartalmas, okító bármilyen cikket akar leírni akkor igen is, nézzen utána több helyen és ne olyan cikket hozzon le, aminek a fele hazugság - volt már ilyenből "balhé".

Arról nem is beszélve Gothic01, hogy ha kommentjeid 90%-ában csak azt tudod írni, hogy "régen igényesebb volt az oldal", akkor ott a fiók törlése gomb és lehet lelépni a barátnőid után. Ők is megunták, hogy "nem azt a színvonalat kapják, amit megszoktak" és törölték magukat - az más, hogy visszajöttek-e másik fiókkal, inkább nem mutogatok ujjal.
2018. április 28. 12:50 #26
yoonkook
yoonkook
visszatérő vendég

StátuszIf you listen closely you can hear me not caring.
Hozzászólás: 199
Csatolások: 0
Azonosító: 269565
Már most nagyon tetszik wub.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok