Ian Somerhaldert, egy világ ismerte meg úgy, mint a gonosz, szívtelen vámpírsrác a Vámpírnaplókból. Több szál is köti őt a misztikus, kitalált lényekhez. Vegyük hát sorra!
A teljes cikkhez kattints ide!
Túl sok a vámpír Ian Somerhalder életében
2018. április 17. 20:15
2018. április 17. 20:25
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Pont ma olvastam, hogy lesz új sorozata, alig várom.
Remélem jó lesz.
2018. április 17. 23:30
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
uuuuu!!! Ujabb szuper sorozat a láthatáron.. Ezzzazzz!! *-*
2018. április 17. 23:44
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Ez egy nagyon remek hír! Már alig várom, nagyon jónak hangzik és Ian pedig egy csodálatos színész! ^^
2018. április 18. 13:18
A fő hírnek örülök, de ez a rengeteg terjengős felvezetés, ezzel a nyelvezettel... Sok könyves blogon profibb módon, érettebben fogalmaznak, mint itt, ahol elvileg komoly feltételeknek kell megfelelniük azoknak, akiknek a cikkét megjelentetik... ._.
"aranyos kis tündérbabát" - Ez most komoly? Aki szakszerűbben tálalt cikkeket írt, azokét visszadobálták sorban, és csak alapos javítással adtak neki még egy esélyt.
"aranyos kis tündérbabát" - Ez most komoly? Aki szakszerűbben tálalt cikkeket írt, azokét visszadobálták sorban, és csak alapos javítással adtak neki még egy esélyt.
2018. április 18. 15:00
|
|
Menschvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 242652 offline
|
Ez az Ian jól megragadt a vámpíroknál! Mily, változatos színészi karakterek!! S ha jól értelmeztem a cikket, végigment az egész vámpirella stábon! Hmm,, mily nagy férfiúi teljesítmény! Ez ám a pasi, az az vámpír a gáton.......
2018. április 18. 17:26
Hát szerintem egy sztárokkal foglalkozó oldalra ahol a tagok átlag életkora 12 es 16 kozott mozog es csak nagyon keves a 18+ személy, akkor ne akarj már Gothic01 ismeretterjesztő cikkeket közzétetetni... (*) Vannak ilyennel foglalkozó oldalak, add fel oda a cikked ha szerinted olyan szuper ugy is elfogadják nem?
Vagy nyiss egy oldalt ami ezzel foglalkozik vagy csatlakozz egy általad istenített oldal szerkesztéséhez és máris nincs okod "nyafogni" Nehogy azt hidd, hogy nekem az összes cikkem elfogadják mert nagyon nem.
(*) Ha pedig mégis ilyet akarsz akkor igenis küldjék vissza 66szor is, mert ha már okosat (állításod szerint szakszerű cikket) akarsz írni, akkor abban ne legyen hiba. Ha tanítani akarsz ne a rosszra tanítsd a gyerekeket.
(*) Ha pedig mégis ilyet akarsz akkor igenis küldjék vissza 66szor is, mert ha már okosat (állításod szerint szakszerű cikket) akarsz írni, akkor abban ne legyen hiba. Ha tanítani akarsz ne a rosszra tanítsd a gyerekeket.
2018. április 19. 06:42
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Nagyon örülöök
2018. április 20. 19:33
Idézet (AliceLiza @ 2018.04.18. 17:26)
Hát szerintem egy sztárokkal foglalkozó oldalra ahol a tagok átlag életkora 12 es 16 kozott mozog es csak nagyon keves a 18+ személy, akkor ne akarj már Gothic01 ismeretterjesztő cikkeket közzétetetni... (*) Vannak ilyennel foglalkozó oldalak, add fel oda a cikked ha szerinted olyan szuper ugy is elfogadják nem?
Vagy nyiss egy oldalt ami ezzel foglalkozik vagy csatlakozz egy általad istenített oldal szerkesztéséhez és máris nincs okod "nyafogni" Nehogy azt hidd, hogy nekem az összes cikkem elfogadják mert nagyon nem.
Hagyd csak, velem van a baj, amiért miután 90%-ban könyves blogokat olvasok, egy 10 évesénél fejlettebb fogalmazásmódot várok el
Nem magamról beszéltem egyébként az igényes cikkek alatt, hanem másokról, akik már többször reklamáltak kommentekben, hogy komoly kutatómunka után összehoznak egy cikket egy témakörről vagy egy sztár életének egy szakaszából, majd a "az édes kis tündérbabák" miatt visszadobják őket, mert erre van igény.
(Továbbá a +18-as jelzésű cikkek mennyiségéből ítélve szerintem kell lenniük 18 év felettieknek itt, de ez ugyanolyan elrugaszkodott feltételezés bizonyára, minthogy nem egy csacsogós kis tinimagazin szintjét várnám, amikor a regisztrációmkor ez még egy komolyabb hangvételű oldal volt. De isten ments, hogy vitatkozzak veled, a mellékelt példa is mutatja, hogy ez nem a te idegrendszerednek való.)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: