Hat szerzeményt felsorakoztató What is Love? című középlemezével és a korong névadó dalához forgatott klippel tért vissza a Twice.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mi a szerelem? – ezt kérdezi visszatérése alkalmából a Twice
2018. április 13. 22:58
Imádom ezt a comebacket. *-* Komolyan, ezt tartom a lányok egyik legjobb cb-jének, szerintem elképesztően fülbemászó.A klip csodálatos és igényes, mint mindig, Daehyun és a többiek is pedig valami varázslatosak. Illetve a comeback stage is nagyon elnyerte a tetszésemet.
Az egész albumot még nem hallgattam végig, csak a felét körülbelül, mindenesetre az is nagyon jónak tűnik. Nagyon örülök ennek a cn-nek, de ami igaz az igaz, pihenhetnének kicsit többet is a lányok.. :/
2018. április 14. 07:36
Sosem okoznak csalódáat, az elején meg kellett barátkoznom a dallal, de már jelenleg az egyik kedvencem.
Tényleg rájuk férne egy kis pihenő, eléggé túl vannak terhelve a koreai és japán visszatérésekkel. Azért legközelebb remélem egy kicsit érettebb/"bulisabb" cb-jük lesz, kíváncsi vagyok arra az oldalukra is.
Mellesleg ez a Sana-Jungyeon, Mina-Dahyun páros a klipben eszméletlen.xD
2018. április 14. 10:42
|
|
BlackPinkFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 267929 offline
|
Nagyon jó <3 *-*
2018. április 14. 12:12
|
ParkNiNeul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.13. Hozzászólás: 550 Csatolások: 11 Azonosító: 268665 offline
|
Úristen, na akkor most kiírok magamból mindent..
Először és én már a Teaser képek láttán hihetetlen izgatott lettem emiatt a comeback miatt, a képek valami gyönyörűek voltak. Aztán jöttek a Teaser videók, és egyre jobban vártam már a CB napját, és hatalmas elvárásokat fűztem a dalhoz és a klipphez is, ami tudom, néha butaság, hiszen akinek nagyon az elvárásai, az ilyen-olyan mértékben úgyis csalódni fog, de ez egyáltalán nem így történt. A klipp egyszerűen annyira kreatív lett, hogy muszáj volt újra és újra megnéznem, rögtön beleszerettem. A dal tipikus TWICE hangzású, amit én nagyon kedvelek, szóval a dal is elképesztően tetszik, viszont számomra itt az MV vitt mindent. A lányok annyira hihetetlenül gyönyörűek, hogy wow..
Nagyon tetszett maga az ötlet, hogy híres filmeket sorakoztattak fel, és az még inkább aranyossá tette az egészet, hogy a férfi szerepeket is a lányok játszották
Jeongyeon képét fiúként megmutattam az egyik ismerősömnek, és simán rávágta, hogy milyen jóképű srác
Akit még kiemelnék, az számomra Jihyo.. Nem ő a biasom (Jeongyeon az), de számomra Jihyo ebben a klippben tündökölt. Sana iszonyatosan édes számomra ezzel a hajstílussal, Momo a La La Land-es ruhában gyönyörű volt, Chaeng és Dubu egyszerűen mindig olyan rap-részeket hoznak össze, hogy csak ámulok (Dubu kis flörtölős szemöldökfelhúzása iszonyat édes volt, imádom xD), Nayeon pedig a klipp elején "rondán" és éppen olyan gyönyörű, mint az átalakítás elején. Tzuyu pedig egy igazi földre szállt angyal. Az igazat megvallva nem szeretem azt a Rómeó és Júlia feldolgozást, viszont egy pillanat alatt megváltoztatta a véleményem. Mina pedig annyira kaphatott volna több részt. Mindig is imádtam az ő részeit a dalokban, és sajnálom, hogy nem kap annyi szerepet.. (Jeongyeon-ról és Momo-ról nem is beszélek...) De ez egyértelműen nem az ő hibájuk, hanem a company-é, szóval ennyit erről. Csatlakozom itt az előttem szólókhoz, én is aggódom amiatt, hogy mostanában szörnyen keveset pihentek a lányok, és ideje lenne egy kis szünetet tartani, hogy egy kicsit lazítsanak, mert nagyon el voltak havazva az utóbbi időben. Összességében imádtam ezt a CB-et, a TWICE sosem okoz csalódást
2018. április 14. 18:39
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
remek lett ez a szam, belso ellso meghallgatasra annyira nem nyerte el a tetszesem. a rap resz ezuttal kulonosen jora sikerult. a lanyok gyonyoruek, foleg Mina, istenem az a lany, imadom :3 a kedvenc reszem a tancparbaj az elejen. illetve plusz pont, hogy a lanyok pasikent is dogosek
2018. április 16. 22:25
őszinte leszek: szeretem a twice-ot, mert tehetségesek, de nem unják már ezt a folytonos cuki concepteket? valami újat kellene már mutatniuk. és ezt a menedzserüknek üzenem, hogy csináljanak már valami mást, mutassanak már valami sokszínűséget...
2019. június 24. 11:48
Nagyon nagyon tetszik a dal, és az egész minialbum, nagyon jó lett
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: