Rajongók tízezrei kísérik figyelemmel az MDC zenekar zenei pályafutását. Bár a háromtagú formáció tavalyi éve csendesebben telt, 2018-ra számtalan új tervvel rukkoltak elő. A banda megújulása a zenekarról készült friss fotókon is szembetűnő.
A teljes cikkhez kattints ide!
Döbbenetesen megváltozott az X-Faktor egykori formációja
2018. április 12. 16:46
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Te jó ég, rájuk se lehet ismerni:O
Csak nekem van elegem ebből a pávás fehér hajból?
Csak nekem van elegem ebből a pávás fehér hajból?
2018. április 14. 17:55
|
|
Azimvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 218672 offline
|
Most attól hogy fekete-fehérek a képek és komoly arcot vágnak, a cukormáz még megmarad.
De ezt majd belátják ők is, hogy nem ennyire egyszerű kilépni a skatulyákból, pláne egy tehetségkutató skatulyáiból.
Nincs egyébként semmi bajom velük, de nem értem, az a néhány kislány mit eszik bennük, az éneke srác baromira nem néz ki jól..szerintem legalábbis..
Nincs egyébként semmi bajom velük, de nem értem, az a néhány kislány mit eszik bennük, az éneke srác baromira nem néz ki jól..szerintem legalábbis..
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: