A már-már legendáknak számító Metallica tagjai, április 5-én koncerteztek ismételten Budapesten a Sport Arénában. A nagy sikernek örvendő thrash metal és heavy metal zenekar egy magyar nyelvű dalt is feldolgoztak és előadták a színpadon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Magyarul énekeltek a Metallica gitárosai
2018. április 06. 18:39
|
|
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline
|
2018. április 06. 19:27
Elképesztően hálás vagyok, mégha nem is lehettem ott. A Metallicát és a Tankcsapdát is ezer éve hallgatom és szeretem, úgyhogy nem is jutok szóhoz. Aki jó zenét (rockot) hallgat, az tudja mit érzek.
2018. április 06. 20:07
|
|
chimchimbtsforeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.02. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 268517 offline
|
Nem voltam ott,de így videóról nagyon jó lehetett.Imádom a Tankcsapdát és a Metallicát is.
2018. április 06. 21:13
Sajnos nem voltam ott,de hatalmas élmény lehetett.Mind a két bandát imádom.
2018. április 08. 01:28
|
|
choiseoyeon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 650 Csatolások: 1 Azonosító: 262279 offline
|
Bár ott lehettem volna...
2018. április 10. 12:18
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Baromira irigylem aki tudott jegyet venni rá! Ez élőben nem lehetett semmi, már így vidiken is egy hatalmas élmény, főleg helyszínen mekkora lehetett! Legközelebbi Metallicára Arénát 3-4x-re építsék át! Talán kapna is az ember rá egy jegyet még úgy!
2018. április 10. 12:46
|
|
JungKook1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.03. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 247715 offline
|
Ott voltam.És hihetetlen élmény volt.Mikor meghallottam a Tankcsapdát padlót fogtam
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: