Érkezik az Odaát újabb évada
2018. április 05. 14:24
|
|
choiseoyeon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 650 Csatolások: 1 Azonosító: 262279 offline
|
Alig várom
2018. április 06. 17:07
Hű, így már biztos, hogy sosem fogok a végére érni. Lesz mit néznem a jövőben!
2018. április 06. 20:04
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Minden évben annyira boldoggá tesz amikor jön a hír a következő berendelt évadról hogy vigyorgok mint a tejbetök
Emlékszem hogy még anno általános suli végén fedeztem fel a sorozatot, tehát 12-13 éves lehettem, és reggel korábban felkeltem, csak hogy megnézhessek egy-egy újabb részt
És azóta eltelt közel 10 év, lassan végzek az egyetemen, nagyon sok szarságon vagyok túl, de az Odaát még mindig kitart
Remélem jó sokáig folytatják ezt a jó szokásukat a készítők
2018. április 07. 18:49
|
|
Jacquelineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.18. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 262534 offline
|
Nem lepődtem meg.
Igaz, hogy eléggé lemaradtam a sorozattal (11. évad, bruhh), viszont úgy érzem, hogy kezd megint magára találni. Szerintem is megérett a kaszálásra, viszont én addig nem fogom abbahagyni, amíg a készítők is úgy gondolják. Istenem, annyi mindent köszönhetek ennek a sorozatnak...
2018. április 09. 15:10
Idézet (JustMe18 @ 2018.04.05. 06:18)
Akik a sorozat hosszúsága miatt panaszkodnak. Itt van néhány olyan sorozat, ami még a 14-nél is több évadot élt meg:
Vészhelyzet: 15 évad
CSI Las Vegas: 15
Family Guy: 16
Lassie:17
Tehát amíg van kereslet rá, a nézettségi számok is jók, na meg a szereplők is vevők rá, akkor még jó, hogy folytatják.
Vészhelyzet: 15 évad
CSI Las Vegas: 15
Family Guy: 16
Lassie:17
Tehát amíg van kereslet rá, a nézettségi számok is jók, na meg a szereplők is vevők rá, akkor még jó, hogy folytatják.
pl. a Gyilkos elméket is be fogják rendelni 14. évadra
Amúgy hol az istenben volt Lassie 17 éven át
olyan hosszú ideig (általában) nem is él egy kutya. Nem láttam a sorozatot, de remélem azért hamarabb hazatalált.
2018. augusztus 13. 07:52
|
|
Vanus94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 225 Csatolások: 170 Azonosító: 162205 offline
|
Imádom a sorozatot, el sem tudom képzelni nélküle az életemet! Nagyon örülök, hogy jön az új évad! Remélem az íróknak vannak még eredeti ötletei. Nem szeretném ha a Walking Dead unalmassági szintjére süllyedne az Odaát.
Remélem tudják mikor kell majd befejezni.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: