Azt már eddig is tudtuk, hogy a Stranger Things 3. évada 2019-ben fog majd a képernyőkre kerülni, ám eddig arról nem volt semmi információnk, hogy elkezdték-e már a forgatást.
A teljes cikkhez kattints ide!
Készül a Stranger Things harmadik évada
2018. április 01. 13:57
|
|
KulcsárHangaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.02.03. Hozzászólás: 0 Csatolások: 0 Azonosító: 268933 offline
|
2018. április 01. 15:21
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Alig várom már a harmadik évadot:)de nem tudom hogy élem túl azt a maradék 1 évet addig:D tényleg kész kínzás
2018. április 01. 16:06
Akkor még van egy kis időm, hogy eldöntsem érdemes e egyáltalán elkezdenem ezt a sorozatot
2018. április 01. 16:57
|
|
allisonhale.queen of ravka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.22. Hozzászólás: 2694 Csatolások: 20700 Azonosító: 267416 offline
|
Nagyon várom már a 3. évadot, mert imádom ezt a sorozatot, nagyon izgalmas.
Kár, hogy ilyen sokat kell várni rá.
Kár, hogy ilyen sokat kell várni rá.
2018. április 01. 17:30
Az első két évad nagyon epic lett, nem hiába, fantasztikus színészek szerepelnek benne, és a sztori is nagyon izgalmas, remélem a harmadik évad is hasonlóan el lesz találva.
2018. április 02. 00:49
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Nagyon izgatott vagyok! Egyik kedvenc sorozatom!
Kíváncsi vagyok most mivel rukkolnak elő!
2018. április 02. 21:06
ugh alig várom a folytatást. az első évad nagyszerű volt, a második pedig még annál is jobb. ha így folytatják a negyedik évad végére a mentő fog elvinni.
2018. április 03. 00:36
ok let me be real: az első évadot nagyon sokáig imádtam. egyszerűen annyira jó volt. de a második évad akkora csalódás volt nekem, hogy nem tudom, lesz-e kedvem még a harmadikat nézni. sok ilyen filler epizód volt a másodikban, nagyon sok minden nem tetszett. őszintén annyira szerettem volna hypeolni, de nem tudtam, mert nem volt annyira jó. az első évaddal kiégtek a készítők, a második sehogy sem tudott felérni hozzá, ami elég nehéz is volt, mert az elsővel magasra tették a mércét... attól még kíváncsi vagyok, milyen lesz, de közel sem várom annyira, mint a második évadot, mert nagyot csalódtam. szépen pofára estem azzal, hogy valami még jobbra vártam, aztán semmi. túl van hypeolva a második évad szerintem.
2018. április 03. 09:49
|
|
ramiodelaney |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.24. Hozzászólás: 13726 Csatolások: 622 Azonosító: 258309 offline
|
Idézet (lily flowers @ 2018.04.03. 00:36)
ok let me be real: az első évadot nagyon sokáig imádtam. egyszerűen annyira jó volt. de a második évad akkora csalódás volt nekem, hogy nem tudom, lesz-e kedvem még a harmadikat nézni. sok ilyen filler epizód volt a másodikban, nagyon sok minden nem tetszett. őszintén annyira szerettem volna hypeolni, de nem tudtam, mert nem volt annyira jó. az első évaddal kiégtek a készítők, a második sehogy sem tudott felérni hozzá, ami elég nehéz is volt, mert az elsővel magasra tették a mércét... attól még kíváncsi vagyok, milyen lesz, de közel sem várom annyira, mint a második évadot, mert nagyot csalódtam. szépen pofára estem azzal, hogy valami még jobbra vártam, aztán semmi. túl van hypeolva a második évad szerintem.
Teljesen egyet kell, hogy értsek veled. Tulajdonképpen megismételték az első évadot, picit felturbózták. Meg fogom nézni a harmadik évadot, mert természetesen érdekel, de tény, hogy a második nem tudott újat mutatni.
2018. április 05. 15:15
|
|
elizasangsterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.05. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 269584 offline
|
Várom már:))
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: